ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ερμιονίδας ο Στάικος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. |
Συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ερμιονίδας ο Στάικος
 Στον πάγκο της Ένωσης Ερμιονίδας ,θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Θανάσης Στάικός. Ο 36χρονος κόουτς ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Αργολίδας, τόσο στην επίτευξη του στόχου της παραμονής όσο και σε μια εξαιρετική πορεία, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση η των «κυανοκίτρινων» που αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, εκτιμώντας την περσινή καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο στη θέση του προπονητή.

Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προπονητή για το σχεδιασμό της φετινής ομάδας, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις τόσο για την ανανέωση συνεργασίας με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές όσο και για την ενίσχυση στις θέσεις που χρειάζεται, για να παίξει η ομάδα ακόμα πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και να είναι περισσότερο ανταγωνιστική από πέρσι. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ονόματα.


Ευχόμαστε στον Θανάση Στάικο καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας που πιστεύουμε πως είναι και προσπάθεια όλης της Ερμιονίδας.

Το ΔΣ»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ