ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | |
Πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου: Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα
 Η οποιαδήποτε προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας σχετικά με τα οικονομικά της ΔΕΥΑΝ που μόνο στόχο έχει όπως φαίνεται να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά συμφέροντα αδιαφορώντας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά η διοίκηση και οι εργαζόμενοι με αναγκάζουν ίσος για πρώτη φορά να τοποθετηθώ δημόσια θεωρώντας ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα θίγουν και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΝ. 

Ως πρόεδρος και εκπρόσωπος των εργαζομένων και ζώντας την καθημερινότητα στην επιχείρηση αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια με χειροπιαστά αποτελέσματα για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει όλοι μαζί , ο δήμαρχος , ο πρόεδρος , το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι. 

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει ως σύνολο. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Οτιδήποτε άλλο πρέπει και μας αφήνει αδιάφορους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ