ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. | |
Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο

 Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Κότρωνα. Κρανίου τόπος η περιοχή. Παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Συγκεκριμένα στα χωριά, Σκουτάρι, Παρασύρος και Δροσοπηγή παραμένουν 12 οχήματα και στη Χειμάρα 4 οχήματα.

Το τραγικό όμως είναι ότι στις 19:43 χθες το βράδυ εκδηλώθηκε νέα μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο χωριό Κοκάλα. Λόγω του αέρα πήρε γρήγορα διαστάσεις και μάλιστα αρχικά είχε κατεύθυνση προς ξενοδοχειακές μονάδες. 

Χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων η φωτιά αντιμετωπίστηκε, χωρίς να πλησιάσει τα ξενοδοχεία καίγοντας χαμηλή βλάστηση και για την κατάσβεσή της από χθες το βράδυ επιχειρούν 21 οχήματα, πεζοπόρα τμήματα από όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και η 1η και 2η ΕΜΑΚ.

Στην περιοχή φυσάει δυνατός αέρας ο οποίος συνεχώς αλλάζει φορά με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.

Σε ύφεση και η πυρκαγιά στη Χρυσοκελαριά Μεσσηνίας η οποία αρχικά πήρε τεράστιες διαστάσεις.
Η γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα δίνει δείκτη επικινδυνότητας για τα ορεινά της περιφέρειας Πελοποννήσου και για τη Μεσσηνία 2, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές 3. Οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ