ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Γ. Μανιάτης: Ένοχη σιωπή της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Ένοχη σιωπή της Κυβέρνησης για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ
 Ερώτηση κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, σε συνέχεια προηγούμενης αναπάντητης αναφοράς του σχετικά με την υποβάθμιση και μεσοπρόθεσμα οριστική κατάργηση του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ, ζητώντας να σπάσει η κυβέρνηση τη σιωπή της και να δώσει απάντηση για την παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

"Κυρία Υπουργέ,

σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μου κατόπιν σχετικής προς εμένα καταγγελίας – διαμαρτυρίας των εργαζομένων του υποκαταστήματος του τ. ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Άργους και νυν ΕΦΚΑ περί υποβάθμισης και μεσοπρόθεσμα οριστικής κατάργησής του, επανέρχομαι καθότι ουδεμία απάντηση και λύση δόθηκε στο ζήτημα.

Η κοινωνία και οι δημότες του Άργους είναι ανάστατοι, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που θα δημιουργήσει στην καθημερινότητά τους η παραβίαση του πληθυσμιακού και γεωγραφικού κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στο προτεινόμενο σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος για το οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ, αλλά η κυβέρνησή σας σιωπά. Η σιωπή της κυβέρνησης δεν είναι η απάντηση και η λύση στο πρόβλημα του μεγαλύτερου Δήμου της Αργολίδας.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται η κα Υπουργός:

Θα τηρήσετε τον πληθυσμιακό και γεωγραφικό κανόνα της χωροθέτησης των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ; Αν όχι, με ποια κριτήρια θα αποφασίσετε τη χωροθέτησή τους;"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ