ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Σκληρά ερωτήματα Γιάννη Γκιόλα σε Α. Λοβέρδο στην εξεταστική της Βουλής (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. | |
Σκληρά ερωτήματα Γιάννη Γκιόλα σε Α. Λοβέρδο στην εξεταστική της Βουλής (βίντεο)
 Τις ξεκάθαρες πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας την περίοδο 2010-12 ως προς τη διαχείριση –επίβλεψη του ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄ , ανέδειξε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , στην πρόσφατη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.


Στην επιτροπή που διερευνά σκάνδαλα στην υγεία για το διάστημα 1997-2014, κατέθεσε ,ως μάρτυρας , ο πρώην Υπουργός Υγείας κ.Ανδρέας Λοβέρδος στον οποίο ο κ. Γκιόλας υπέβαλε σειρά ερωτημάτων σχετικών με την πολιτική που ακολουθήθηκε την επίμαχη περίοδο ,από την ηγεσία του Υπουργείου.

Ο κ. Γιάννης Γκιόλας ζήτησε από τον μάρτυρα κ. Λοβέρδο να δώσει απαντήσεις σχετικά με :

-Την τροπολογία της τότε ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για τον πλειστηριασμό του ΄΄Ντυνάν΄΄ και ποιος ήταν ο λόγος να προβλέπει -εκτός των άλλων- μίσθωση και πώληση περιουσιακών στοιχείων του ιδρύματος…

-Κατά πόσο μπορούσε –και ήθελε- το Υπουργείο να προχωρήσει τότε σε ένδικα μέσα για ανατροπή παράνομων αποφάσεων του Δ.Σ του ΄΄Ερρ. Ντυνάν΄΄. Ποια ήταν η σχετική εισήγηση των νομικών συμβούλων του Υπουργείου?

-Κατά πόσο προσπάθησε το Υπουργείο Υγείας ( επί Λοβέρδου) να βρει τρόπο επίλυσης του διαχειριστικού αδιεξόδου του νοσοκομείου ?

-Τι έκαναν για να περιφρουρήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του ΄΄Ντυνάν΄΄?

- Γιατί το Υπουργείο και ο ίδιος ο τότε Υπουργός δεν φρόντισε να αναδείξει- καταγγείλει τις δωρεάν νοσηλείες , εκπτώσεις κλπ που παρέχονταν αφειδώς και για την περίοδο 2000-2011 το ποσόν ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια ευρώ!…( βάσει ντοκουμέντων)

Περισσότερα για τια ερωτήσεις του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και τις απαντήσεις Λοβέρδου στο βίντεο που ακολουθεί…..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ