Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος της Αργολίδας Γιώργος Χαρίτσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. |
Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος της Αργολίδας Γιώργος Χαρίτσης
 Απεβίωσε  μετά από μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή ο για πολλά χρόνια αθλητικογράφος της Αργολίδας Γιώργος Χαρίτσης.


Η καταγωγή του ήταν από το Διαβολίτσι Μεσσηνίας και στην Αργολίδα ήρθε την δεκαετία του 80 ως τυπογράφος με τον αδελφό του Νώντα, τυπώνοντας την εφημερίδα Ειδήσεις του Κυριάκου Καλκάνη

Ο Γιώργος Χαρίτσης δούλεψε για πολλά χρόνια σε όλες σχεδόν τις τοπικές εφημερίδες της Αργολίδας γράφοντας αθλητικά ρεπορτάζ από το χώρο του ποδοσφαίρου περισσότερο.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο φίλος του και συνάδελφος Γιάννης Γαλανόπουλος έγραψε για τον Γιώργο Χαρίτση στο facebook:

"Πριν λίγη ώρα χάσαμε ένα καλό φίλο και συνάδελφο.

Ο Γιώργος Χαρίτσης αθλητικογράφος στην Αργολίδα( από το Διαβολίτσι Μεσσηνίας η καταγωγή του , ζούσε στη Νέα Κίο) έφυγε, πρόωρα , για να ΄΄παίξει μπάλλα΄΄ στα γήπεδα του ουρανού.
Ήρθε στην Αργολίδα αρχές δεκαετίας του 80 ως τυπογράφος στις ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄( μαζί με τον αδελφό του Νώντα) για να εξελιχτεί αργότερα ως αθλητικογράφος στα περισσότερα, έντυπα της Αργολίδας.
Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη φίλαθλη Αργολίδα , τον ήξεραν και οι ..πέτρες των γηπέδων. Τι να πρωτογράψεις…

Η μεγάλη του αδυναμία ο Ολυμπιακός…

Με σχόλια, ειδήσεις , φωτογραφίες και παραλειπόμενα γέμιζε τις αθλητικές σελίδες των τοπικών εφημερίδων. Αν και συνταξιούχος , μάζευε και δημοσίευε ειδήσεις , από τη μια άκρη της Αργολίδας ως την άλλη, με διάθεση ..εφηβική.

Συλλυπητήρια στη σύζυγο του , θα τον θυμόμαστε πάντα ως ένα άξιο συνεργάτη , ένα πιστό φίλο ,,,
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο…"
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ