ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Πρώτο "η-fest" σήμερα στην Πλατεία Ηφαίστου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |
Πρώτο "η-fest" σήμερα στην Πλατεία Ηφαίστου στο Άργος
 Το πρώτο η-fest στην Πλατεία Ηφαίστου στο Άργος είναι γεγονός. Συγκροτήματα έντονης παρουσίας στα ελληνικά ροκ μουσικά δεδομένα, με ρίζες από την περιοχή, συγκεντρώνονται για μια μέρα για μια μεγάλη γιορτή. Η πλατεία μεταμορφώνεται και αποκτά φεστιβαλικό χαρακτήρα. Σε συνεργασία με τον τοπικό εμπορικό παράγοντα και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών.


Τα συγκροτήματα:

BREATH AFTER COMA:

Οι Breath After Coma ξεκίνησαν την πορεία τους το 2013. Το alternative heavy rock τους έχει ξεκάθαρη επιρροή από τη 90s σκηνή της Αμερικής και όντας συνυφασμένο με φρεσκάδα στα φωνητικά και τις μελωδίες και χορευτικό groove τους χαρακτηρίζει ως τη νέα ανερχόμενη δύναμη του ήχου τους, όπως έχει αναφερθεί και στον ελληνικό τύπο μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης δουλειάς τους ‘’Leaders’’. Λόγω των έντονων lives τους, το είδος τους έχει προσδιοριστεί ουκ ολίγες φορές ως‘’stadium rock’’.

Με το self-titled EP τους (2015) – τραγούδι του οποίου χρησιμοποιήθηκε για soundtrack στην αθλητική ταινία ‘’Thunderstruck’’ αμερικανικής παραγωγής- να έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τον εγχώριο τύπο και όχι μόνο, οι Breath After Coma έχουν οργώσει την ελληνική επικράτεια για την προώθησή του στο πλευρό σημαντικών συγκροτημάτων κοντά στον ήχο τους (βλ. 1000mods, Nightstalker, V.I.C, Black Rainbows κ.ά.) και έχουν ήδη εμφανιστεί σε φεστιβάλ ορόσημα για την ελληνική σκηνή (Ziria Festival, New Long Fest κ.ά).

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου full length album τους ‘’Leaders’’ (2017), το οποίο έχει αποσπάσει άριστες κριτικές για την ηχητική και συνθετική του ωριμότητα, είναι έντονα φανερό ότι οι Breath After Coma βρίσκονται στο σημείο που έχουν αρχίσει να απασχολούν έντονα την εγχώρια rock σκηνή.

THE MIGHTY N:

Οι The Mighty N είναι μία 5piece alternative rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2013 από τη Νατάσα Τσίρου (φωνή, σύνθεση, ενορχήστρωση) και αγαπά τα 90’s αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Οι ίδιοι, έχουν βαφτίσει τον ήχο τους prAggressive κι αυτό πολύ συνειδητά. Μπάντες που έχουν επηρεάσει τους ίδιους αλλά και το songwriting τους είναι οι Soundgarden, Incubus, Black Sabbath, Jeff Buckley, Dream Theater, Nirvana, The Mars Volta, Radiohead, Faith no more και πολλοί άλλοι. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ‘Songs for the X generation’ κυκλοφόρησε το 2013 από τη The Sound of Everything κι ο δεύτερος (‘Retribution’), το Δεκέμβριο του 2016.


HALF NOTE:
Οι HalfNote είναι ένα alternative / groove rock τρίο που δημιουργήθηκε το 2011. Έχουν εμφανιστεί σε σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα όπως το River Party, Schoolwave Festival και Ράδιο Αρβύλα. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της μπάντας έγινε το 2012 με το EP «Lies» και ακολούθησε το LP «Motivated» 2013 ενώ το πρώτο full lenght album με τίτλο «My Superior» κυκλοφόρισε το 2015. Ο νέος δίσκος με πειραματικό ήχο που περιέχει παραδοσιακά όργανα, πολυφωνία και ατμοσφαιρικά μοτίβα με νέους ήχους είναι στα σκαριά με πιθανή κυκλοφορία τα τέλη του 2017 και το πρώτο δείγμα δόθηκε στη δημοσιότητα με το single «ΕΟΝ» .


Γαβρίλης Παναγιώτης – Φωνή/Κιθάρα
Κουτσουδάκης Γιάννης – Μπάσσο
Μητρόπαπας Δημήτρης – Drums & Percussion
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ