ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Το πλοίο της "σεξοκρουαζιέρας" «Αzamara Quest» στο Ναύπλιο - Πολυτελής θαλαμηγοί στο λιμάνι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. |
Το πλοίο της "σεξοκρουαζιέρας" «Αzamara Quest» στο Ναύπλιο - Πολυτελής θαλαμηγοί στο λιμάνι (βίντεο)
 Αρόδο ανοιχτά του Αργολικού κόλπου στο Ναύπλιο κατέπλευσε το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Azamara Quest» με σημαία Μάλτας της εταιρείας «Azamara Cruises».

Το κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους επιβάτες του, αλλά και για τα προγράμματα κρουαζιέρας που προσφέρει, επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς αλλά και ανερχόμενους προορισμούς και είναι τεχνολογικά προηγμένο με ιδιαίτερη έμφαση στη προστασία του περιβάλλοντος.
Το πλοίο, με 694 επιβάτες και πλήρωμα 407 ατόμων, κατέπλευσε προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά όπου χθες έληξε η πολυσυζητημένη κρουαζιέρα ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων.
Το κόστος συμμετοχής στην "σεξοκρουαζιέρα" για καθένα από τους επιβάτες κόστιζε 2.300 ευρώ και άγγιζε τα 8.875 δολάρια, αν κάποιος επιθυμούσε υπερπολυτελή σουίτα, ενώ το πλοίο επισκέφθηκε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Χανιά και τον Μαρμαρά στην Τουρκία.  Σε αυτή συμμετέχαν ζευγάρια ηλικίας 35 έως 60 ετών που επιθυμούσαν να ανταλλάξουν ερωτικούς συντρόφους.  Στην κρουαζιέρα συμμετέχαν πολίτες από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κολομβία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Βρετανία, η Ιταλία, η Ισπανία και το Βέλγιο.
Στο λιμάνι του Ναυπλίου σήμερα βρίσκονται και αρκετές πολυτελής θαλαμηγοί που τις είδαμε στο τελευταίο Mediterranean Yacht Show, όπως το "ΟΝΕΙΡΟ", το "MILOS" και το "SUNDAY" αλλά και το "ANASTASIA K"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ