ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. | |
Η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018
 Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η απόφαση του Υπ. Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, με την οποία καθορίστηκε η εξεταστέα ύλη, για το έτος 2018, για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποφοίτων Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.


Επίσης, σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε και η αντίστοιχη απόφαση καθορισμού της εξεταστέας ύλης, για το έτος 2018, για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποφοίτων Δ΄ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

Τέλος, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε και η Απόφαση καθορισμού του ειδικού ποσοστού, επιπλέον του αριθμού εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, των σεισμόπληκτων Λέσβου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρών.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, η ποσόστωση για τους υποψηφίους της Λέσβου και των νησιών του Νομού Χίου, που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 είναι στο 1,5% των θέσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τα Γενικά Λύκεια και στο 1% για τα Ημερήσια ΕΠΑΛ.

Οι μαθητές της Χίου θα υπολογίσουν τα μόρια τους με συντελεστή 1, της Λέσβου με συντελεστή 1,2 ενώ οι υποψήφιοι από το ερειπωμένο χωριό της Βρίσας, με συντελεστή 1,4.

Σημειώνεται ότι, τα μόρια μετά τον πολλαπλασιασμό με τους αντίστοιχους συντελεστές υπολογίζονται μόνο για τις επιπλέον θέσεις.

Ακολουθεί σε επισυναπτόμενα αρχεία, η εξεταστέα ύλη των δύο κατηγοριών αποφοίτων σε μορφή .pdf

Η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ Γ ΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ | κατέβασμα
Η ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ Δ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ | κατέβασμα

Πηγή: epoli.gr
Φώτο: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ