ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αίτημα του Γιάννη Μαντζούνη προς της ΕΠΣ Αργολίδας για παράδοση των πρακτικών της γενικής συνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | |
Αίτημα του Γιάννη Μαντζούνη προς της ΕΠΣ Αργολίδας για παράδοση των πρακτικών της γενικής συνέλευσης
ΠΡΟΣ: 
ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

Κάνοντας υπομονή και παρακολουθώντας τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στον νομό μας (Αργολίδας) και ενώ έχουν περάσει περίπου εκατό μέρες από τις εκλογές της ένωσης μας θέλω να υπενθυμίσω και να ρωτήσω τον κύριο Σιδέρη για ποιόν λόγο δεν έχω λάβει απάντηση στην αίτηση μου με αριθμό πρωτοκόλλου 470/4-5-2017 για την παράδοση των πρακτικών της γενικής συνέλευσης. 

Στο διάστημα αυτό έχω επικοινωνήσει με τη γραμματεία και προσωπικά με την κυρία Μιχοπούλου τέσσερις φορές, η οποία με εντολή του κυρίου Σιδέρη μου απαντά ότι θα σας ενημερώσουμε για την τύχη της αίτησης σας όταν γίνει ΔΣ. 

Από τότε έχουν γίνει ΔΣ και τηλεφωνικά με ενημέρωσε ότι θα μου απαντήσει ο δικηγόρος της ένωσης ο κύριος Κυρκούδης είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς, ο οποίος ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου.

Για ποιό λόγο δεν μου απαντάτε όπως οφείλετε; τι είναι αυτό που σας φοβίζεί και από τις 4-5-2017 δεν έχω λάβει τα πρακτικά;

Να σας θυμίσω επειδή ίσως το έχετε ξεχάσει ότι ήσασταν αντιπρόεδρος της ένωσης για 8 ολόκληρα χρόνια και δεν υπήρχε αίτημα το οποίο να μην έχει απαντηθεί εντός των 15 ημερών. Τι άλλαξε τώρα και εδώ και 100 μέρες τηρείτε σιγή ιχθύος; Ποιός σας δίνει αυτό το δικαίωμα;

Αναμένοντας την εισαγγελική έρευνα για την πλαστογραφία του ΑΟ Πόρου και ελπίζοντας οι θεσμοί να λειτουργήσουν όπως οφείλουν, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ