ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την συναυλία της Ε. Αρβανιτάκη στην Αρχαία Τίρυνθα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:48:00 π.μ. | | |
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την συναυλία της Ε. Αρβανιτάκη στην Αρχαία Τίρυνθα
 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία» η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας και ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, το Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια με τη μοναδική, κρυστάλλινη φωνή θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μουσικής της σε ένα δίωρο πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Μαζί της: Γ. Γεωργιάδης (μπάσο), Θ. Κοντογεώργης (πιάνο), Ν. Μέρμηγκας (λάφτα, λαούτο, μπουζούκι), Δ. Τσάκας (σαξόφωνο), Α. Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα & ενορχηστρώσεις).

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη.

Για τη διευκόλυνση του κοινού θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς και επιστροφής του με το κόκκινο λεωφορείο (από το λιμάνι του Ναυπλίου) και με το ΚΤΕΛ. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 19.30. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να αποφύγουν τη χρήση ΙΧ και να προτιμήσουν εναλλακτικά μέσα μετακίνησης.

Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνει στις 20.00 και θα χρησιμοποιηθούν η βόρεια και η νότια πύλη του αρχαιολογικού χώρου (Τσεκρέκου και Αγροτικές Φυλακές αντίστοιχα).

Στη διάρκεια της συναυλίας δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων και ποτών καθώς και το κάπνισμα και κάθε χρήση πυρός.

Για την ομαλή έκβαση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι επισκέπτες να ακολουθούν τις οδηγίες των υπαλλήλων του Δήμου Ναυπλιέων και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.
Στη διάρκεια της συναυλίας και ειδικότερα από 19.30 έως 23.30 η Τροχαία Ναυπλίου θα προβεί στις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (βλ. συν. χάρτη):

· Θα μονοδρομηθεί η οδός από τον Κόμβο Σλήμαν (αγροτικές Φυλακές) προς τη Νέα Τίρυνθα μέχρι το ύψος της προέκτασης της οδού ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων (με κατεύθυνση προς Νέα Τίρυνθα).

· Θα μονοδρομηθεί η οδός από την είσοδο του αρχαιολογικού χώρου Τίρυνθας (Τσεκρέκου) προς Αργολικό μέχρι το ύψος της σύνδεσης με την οδό ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων (με κατεύθυνση προς Αργολικό).

· Στο σημείο αυτό τα οχήματα που κατευθύνονται από την Αθήνα προς το Ναύπλιο θα οδηγούνται προς την οδό Άργους (βόρεια του εργοστασίου ΡΕΑ).

Με τη μονοδρόμηση θα υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης στις δύο ως άνω οδούς και συγκεκριμένα στην οδό προς Νέα Τίρυνθα και στα δύο κράσπεδα, ενώ στην οδό προς Αγία Τριάδα μόνο στην ανατολική πλευρά και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας και των υπαλλήλων του Δήμου. Διαθέσιμος θα είναι και ο χώρος στάθμευσης στον ΟΑΕΔ, απέναντι από την είσοδο των Αγροτικών Φυλακών.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή τους στη διοργάνωση:

· Τις Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων

· Την Τροχαία Ναυπλίου

· Την Πυροσβεστική Υπηρεσία

· Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ