Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν απολαμβάνουν το όμορφο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. |
Μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μπαρχέιν απολαμβάνουν το όμορφο Ναύπλιο (βίντεο)
Το τεράστιο πολυτελές σκάφος «My Alwaeli» της Βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν βρίσκεται στο Ναύπλιο για δεύτερη μέρα.
Στο πλοίο βρίσκεται η βασίλισσα του Μπαχρέιν «Sabika bint Ibrahim Al Khalifa», μαζί με μέλη της Βασιλικής οικογένειας, και απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές στην εντυπωσιακή θαλαμηγό με τον βασιλικό θυρεό.
Σχεδόν ένα μήνα βρίσκεται στην Ελλάδα και γυρνά τα νησιά τόσο του Ιονίου όσο και του Αιγαίου και σταματά σε πολυδιαφημισμένα μέρη της χώρας μας.
Σήμερα από το σκάφος κατέβηκε γυναίκα μέλος της βασιλικής οικογένειας, με τις απαραίτητες υποκλίσεις του πληρώματος και με την διακριτική προστασία της συνοδεία της επισκέφθηκε καταστήματα της πόλης, ψώνισε και φωτογράφισε τα γραφικά στενά του Ναυπλίου.
Η βασίλισσα του Μπαχρέιν απολαμβάνει τις διακοπές της, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της στην πόλη του Ναυπλίου, ενώ κάτω από άκρα μυστικότητα αναχωρούν από το πλοίο μέλη της βασιλικής οικογένειας και επισκέπτονται αρχαιολογικούς χώρους και απόμερες παραλίες για μπάνιο.
Το γιοτ Alwaeli (πρώην Awal) είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 68 μ., το οποίο κατασκευάστηκε το 1991 από την CRN Shipyard στην Ανκόνα (Ιταλία). Η Terence Disdale είναι υπεύθυνη για το όμορφο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό της. Το Superyacht Alwaeli έχει δομή από χάλυβα και αλουμίνιο  Το Alwaeli μπορεί να αναπτήξει ταχύτητα 19,5 κόμβων
Το γιοτ Alwaeli προσφέρει διαμονή για μέχρι 24 άτομα σε 12 σουίτες. Είναι επίσης ικανή να μεταφέρει μέχρι και 19 πληρώματα στο πλοίο για να εξασφαλίσει μια χαλαρή πολυτελή εμπειρία.
Η βασιλική οικογένεια του Μπαχρέιν διαθέτει επίσης το γιοτ Al Salamah, ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο. Το Al Salamah κατασκευάστηκε για τον τελευταίο πρίγκηπα βασιλιά Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ της Σαουδικής Αραβίας. Μετά το θάνατό του, το Al Salamah τέθηκε προς πώληση για 280 εκατομμύρια ευρώ. Αργότερα απαλείφθηκε και μεταφέρθηκε ως δώρο στον Πρίγκιπα του Μπαχρέιν.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ