Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Εγκαίνια για το Φεστιβάλ "Όψεις και Γεύσεις" στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Εγκαίνια για το Φεστιβάλ "Όψεις και Γεύσεις" στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλούν στα εγκαίνια του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων "Όψεις και Γεύσεις".


Από τη Δευτέρα 7 έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου, το Πόρτο Χέλι φιλοξενεί παραγωγούς του τόπου σε 35 παραδοσιακά ξύλινα περίπτερα στο λιμάνι από τις 6 έως τις 11 μμ.

Το 5o φεστιβάλ «ΟΨΕΙΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ» στο Πόρτο Χέλι, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δήμο Ερμιονίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας, θα προσφέρει την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής να γνωρίσουν προϊόντα που παράγονται στον τόπο, καθώς επίσης και να τα δοκιμάσουν σε μια μεγάλη επταήμερη γιορτή!

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 9μμ, μετά από τα εγκαίνια της έκθεσης θα ακολουθήσει μία μοναδική συναυλία με τους Fόρμιξ, το πλέον υποσχόμενο νεανικό μουσικό σχήμα της περιοχής. Στη LIVE εμφάνισή τους, θα παρουσιάσουν αγαπημένα ποιοτικά λαϊκά τραγούδια, από τον Τσιτσάνη, τον Ζαμπέτα, τον Χιώτη, μέχρι τον Καλδάρα, τον Θεοδωράκη, τον Πλέσσα, τον Νικολόπουλο, κ.ά.

5o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
ΟΨΕΙΣ & ΓΕΥΣΕΙΣ
Πόρτο Χέλι

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Δευτέρα 7 - Κυριακή 13 Αυγούστου 6 – 11 μμ


ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Δευτέρα 7 Αυγούστου, … μμ
θα ακολουθήσει LIVE με τους Fόρμιξ στις 9μμ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ