ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Επισκευή του δρόμου Αγ. Κυριακή - Τίρυνθα, καθαρισμοί ρεμάτων και επούλωση λάκων στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. |
Επισκευή του δρόμου Αγ. Κυριακή - Τίρυνθα, καθαρισμοί ρεμάτων και επούλωση λάκων στο Δήμο Ναυπλιέων
  Στην επισκευή του δρόμου Αγίας Κυριακής (πίσω από το ΚΕΜΧ) προς Τίρυνθα ενός δρόμου με αρκετή κίνηση που έχρηζε αποκατάστασης, προχώρησε ο Δήμος Ναυπλιέων. 

Ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε: "Η κατάσταση του οδικού δικτύου σε περιόδους οικονομικής κρίσης είναι πραγματικά ένα τεράστιο θέμα. Η έλλειψη πόρων εμφανής και ο αγώνας για καλύτερη πρόσβαση των πολιτών συνεχής. 
Επουλώσεις λάκκων και οδοποιία είναι μια καθημερινότητα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. 
Η καταστροφή του οδοστρώματος έχει πολλές αιτίες.Κάποιες από αυτές έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις πολιτών για την επισκευή ιδιωτικών υδραγωγείων. (Η επέμβαση χρειάζεται σχετική άδεια και η αποκατάσταση της οδού υποχρεωτική! Ο ευσυνείδητος πολίτης - δημότης πρέπει να αποκαταστήσει το δρόμο. Το κάνει;)
Για κάθε δρόμο που φτιάχνουμε ή επισκευάζουμε το μυαλό μας αμέσως πηγαίνει στον επόμενο."
Σε εξελιξη βρίσκονται επίσης αυτές τις μέρες καθαρισμοί ρεμάτων και εργολαβίες επούλωσης λάκων σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ναυπλιέων. 
Στο Ανυφί, τα Πυργιώτικα, τον Αγ. Ανδριανό και το Δρέπανο τα συνεργεία με την παρουσία των προέδρων στους βρισκονται στους δρόμους των δημοτικών διαμερισμάτων και προχωρούν σε καθαρισμούς ρεμάτων και παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεις σε σημεία που είχαν το οδόστρωμα είχε φθαρεί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ