ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η "Ελληνική Παράδοση" στη Φρουσιούνα Αργολίδας στην γιορτή του Αη-Γιάννη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | |
Η  "Ελληνική Παράδοση" στη Φρουσιούνα Αργολίδας στην γιορτή του Αη-Γιάννη
 Την Δευτέρα 28 Αυγούστου, παραμονή της εορτής του Αη-Γιάννη, ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" έφτασε στην όμορφη και δροσερή Φρουσιούνα Αργολίδας!

Είναι πλέον έθιμο ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο τοπικός Σύλλογος και οι χωριανοί προς τιμήν του Προστάτη και Πολιούχου τους, Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου.
Μετά τον εσπερινό και την λιτάνευση της εικόνας, δύο χορευτικές ομάδες του συλλόγου παρουσίασαν χορούς από τη Δυτική Θράκη, την Θεσσαλία, αλλά και την Πελοπόννησο. Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι στο γραφικό προαύλιο της εκκλησίας του Αη Γιάννη!
Ευχαριστούμε πολύ για ακόμη μια χρονιά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φρουσιούνας για την πρόσκληση, αλλά και την φιλοξενία τους, αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού για την αγάπη που μας δείχνουν κάθε φορά που βρισκόμαστε εκεί!
Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Άργους- Μυκηνών που μας διέθεσε το λεωφορείο για να μετακινηθούν οι χορευτικές ομάδες στο ορεινό και απομακρυσμένο αυτό χωριό του Δήμου μας επιτυγχάνοντας έτσι αυτό το πολιτιστικό αντάμωμα που είναι τόσο σημαντικό για αυτά τα χωριά...

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και υγεία σε όλους!!!
Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ