Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα και τον Βασίλη Ζώη


Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» ξεσήκωσαν μελωδικά ντόπιους και επισκέπτες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Οι «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθο» ξεσήκωσαν μελωδικά ντόπιους και επισκέπτες στο Ναύπλιο (βίντεο)
 Τραγούδια και καντάδες στα στενά και τα σοκάκια της πόλης του Ναυπλίου από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ντόπιοι και επισκέπτες το βράδυ του Σαββάτου 26 Αυγούστου στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2017, δινοντας έτσι μια γεύση για το τι θα δουν και θα ακούσουν, μεταξύ άλλων, όσοι παρακολουθήσουν σήμερα Κυριακή στις 9:00 το βράδυ την φαντασμαγορική κορύφωση των εκδηλώσεων.
Οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" είναι ένας όμιλος φίλων με σημεία αναφοράς την αγάπη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας τους, το πάθος της παράδοσης και φυσικά το πηγαίο ταλέντο. 
Ερασιτέχνες με την αναγεννησιακή έννοια των ανθρώπων που κάνουν μουσική για την αγάπη της μουσικής, για περισσότερα από 20 χρόνια δίνουν το δημιουργικό παρών τους εντός & εκτός Ελλάδας.
Έχουν λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε διάφορες Ελληνικές πόλεις, προβάλλοντας τη μουσική παράδοση της Ζακύνθου και γενικότερα όλων των Επτανήσων, έχουν ηχογραφήσει τρία albums και έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε πολλά διεθνή φεστιβάλ.
Η ομάδα μας αποτελείται από 14 άτομα τα οποία χωρίζονται σε 4 φωνές και εκτελεστές συγχρόνως μουσικών οργάνων (μαντολίνα, μαντόλα, τσέλλο, πιάνο, κόντρα μπάσο, ακορντεόν, κιθάρες, ταμπούρλο).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ