ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Αθλητικές ειδήσεις απ΄όλη την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:34:00 μ.μ. |
Αθλητικές ειδήσεις απ΄όλη την Πελοπόννησο
 Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στην πρεμιέρα της «Σούπερ Λίγκ Σουρωτή», ο Αστέρας Τρίπολης, στις 7.15. 

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο διεθνής Σιδηρόπουλος, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Ο Αστέρας καλεί τον κόσμο του να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά απ’ την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

* Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι στον Πύργο, η Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Πανηλειακό που επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες.

* Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία της Σπάρτης. Έχει ήδη αποκτήσει τους Ζουλιώτη, Φουρτάδο, Ουόρντεν, Μακρυωνίτη, Σάββα, Μπέλη, Τσιμόντζι, Παναγιώτου, Δεινόπαπα, Νιάρο, Τριανταφυλλάκο, Γραικό, ενώ ανανέωσαν οι Κατσίκης, Οικονομόπουλος. Έχουν πάει στη Σπάρτη και δύο νεαροί παίκτες απ’ τον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικοί, ενώ ίσως βρεθεί στην ομάδα και ο Ευαγγέλου του Αστέρα. Συγχρόνως, θα γίνουν και άλλες μετεγγραφές.


* Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνει φέτος το γνωστό Τρίαθλοτης Επιδαύρου Αργολίδας.

* Φιλικά παιχνίδια πρόκειται να γίνουν την Κυριακή, 20 Αυγούστου, για το ποδόσφαιρο της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Το Ζευγολατιό Κορινθίας, θα παίξει με τον ισχυρό Αστέρα Αμαλιάδας, στην Ηλεία, στις 6.15 το απόγευμα. Στην Καλαμάτα, η τοπική ομάδα, στις 6 μ.μ., θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Παναρκαδικό. Το φιλικό Παναργειακός-Αστέρας Βλαχιώτη θα διεξαχθεί στο Άργος, στις 23 Αυγούστου, στις 6 μ.μ.

* Τουρνουά μπιτς βόλει πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους Κυνουρίας Αρκαδίας.

* Ο 8ος Αγιωργίτικος Δρόμος, θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην Νεμέα Κορινθίας, με πρωτοβουλία του Δήμου και του ΑΣ Νεμέας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και εντάσσεται στις ευρύτερες εκδηλώσεις «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας», που αφορούν το κρασί της περιοχής.

* Ποδηλατοπορεία οργανώνει σε λίγες ημέρες η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στην Αργολίδα.

* Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει το Σάββατο, 19 Αυγούστου, στο Άργος, ο Διομήδης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

* Το 2ο Rally Regularity Σικυωνίων θα γίνει στο Κιάτο Κορινθίας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

* Ενισχύεται σιγά σιγά ο Παμβοχαικός στο βόλει ανδρών. Απέκτησε πρόσφατα τον Γιεβγένι Καρπίνσκι.

* Τον Σεπτέμβριο, πρόκειται να αρχίσουν τα έργα ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας.

* Η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδας, οργανώνει την 11η βαλκανική σπηλαιολογική συνάντηση στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, από 28 Αυγούστου μέχρι 3 Σεπτεμβρίου. Την διοργάνωση στηρίζει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.

* Επίσημη πιστοποίηση πήρε πρόσφατα η διαδρομή μονοπατιών, στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας Αρκαδίας, όπως ενημέρωσε ο δραστήριος Σύλλογος Δολιανιτών Αθήνας.

* Αρχίζει, αύριο, το τουρνουά τένις για βετεράνους, στην Κορινθία. Η πρωτοβουλία ανήκε στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Κορίνθου «Πήγασος». Τα παιχνίδια θα γίνουν στο ΔΑΚ Κορίνθου.

* Με…ρεπό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Α1 γυναικών του βόλει, ο ΑΣΠ Κόρινθος, μετά την κλήρωση που έγινε. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 21 και 22 Οκτωβρίου.

* Καλαμάτα 80-Πανιώνιος για την 1η αγωνιστική της Α2 ανδρών του βόλει (Α Όμιλος, 1ος υπο-όμιλος) και Άρτεμις-Μεσσηνιακός για την Α2 γυναικών, στον Α Όμιλο.

* Βγήκαν τα εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα ποδοσφαίρου του Λεωνιδίου.

* Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων στα 3 χλμ. πέτυχε πρόσφατα στη Σπάρτη, ο νεαρός Γιώργος Μηλιαράς, κατά τη διάρκεια της στιβικής συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου.

* Στις 20 Αυγούστου, στην Πύλο Μεσσηνίας, πρόκειται να γίνει το μνημόσυνο και η τελετή ταφής των οστών του μεγάλου Ολυμπιονίκη, Κωστή Τσικλητήρα.

* Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών του κλειστού κολυμβητηρίου της Τρίπολης, πρόκειται να γίνουν άμεσα στο χώρο, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

* Στις 27 Αυγούστου θα γίνει ο αγώνας «ΤyrosTriathlon», στον Τυρό Κυνουρίας Αρκαδίας.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ