ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Συνάντηση γνωριμίας του Δήμαρχου Ναυπλιέων με τον Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | |
Συνάντηση γνωριμίας του Δήμαρχου Ναυπλιέων με τον Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα
Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας συγχρόνως είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τον Πρέσβη της Αμερικής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. 

Η συνάντηση ,περίπου μίας ώρας, με τον κ. Πάιατ πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Χάρβαρντ στο Ναύπλιο.
Ο χώρος συνάντησης των δύο ανδρών ήταν η αφορμή για μια εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα εκπαίδευσης και ειδικότερα μια ανταλλαγή απόψεων και δράσεων όσον αφορά το εκπαιδευτικό σύστημα των δύο χωρών.

Ο κ .Κωστούρος αφού μίλησε στον κ. Πάιατ για την ιστορία της πόλης του Ναυπλίου, επεκτάθηκε στα θέματα τουρισμού αναδεικνύοντας το τουριστικό μας προϊόν και ζητώντας συγχρόνως τη συνεργασία της Πρεσβείας για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη τόσο της πόλης όσο και όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων. 

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Πρέσβης της Αμερικής από την επίσκεψη του στο Ναύπλιο, από την φυσική ομορφιά και ιστορία , αλλά και από τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο δήλωσε ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου και θα επανέλθει με νέα επίσκεψη μέσα στο 2017, έχοντας μελετήσει και όλα αυτά που του έθεσε προς συζήτηση ο κ. Κωστούρος , ο οποίος έδραξε την ευκαιρία να "ταξιδέψει" το Δήμο Ναυπλιέων στην Αμερική για την όσο δυνατόν μεγαλύτερη και πολύπλευρη ανάπτυξη του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ