Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Γ. Καχριμάνης: Αφουγκραστήκαμε τα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων του Δρεπάνου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. | |
Γ. Καχριμάνης: Αφουγκραστήκαμε τα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων του Δρεπάνου
 Στο Δρέπανο ολοκληρώθηκε ένα ακόμη σημαντικό έργο , το σημαντικότερο ίσως , αυτό του βιολογικού καθαρισμού. 

Εδώ και 3 περίπου εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις σύνδεσης. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι οι αναμενόμενες και αυτό οφείλεται στο κόστος σύνδεσης... 

Η ελληνική οικογένεια είναι φανερό ότι δεν αντέχει ουτε 1 ευρώ παραπάνω στην καθημερινότητά της. Εδώ όμως μιλάμε για κάτι που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας , που σε βάθος χρόνου θα γίνει απόσβεση των χρημάτων και σε κάθε περίπτωση θα σταματήσουν τα παιδια μας να παίζουν σε χυμένα νερά κάθε είδους στους δρόμους. 

Εμείς αφουγκραστήκαμε τα δικαιολογημένα σε πολλές περιπτώσεις παράπονα των συγχωριανών μας και στο δημοτικό συμβούλιο αποδεχτήκαμε την λύση για ρύθμιση του κόστους σύνδεσης. Έτσι όλοι μπορούμε πληρώνοντας το 10% του κόστους να συνδεθούμε πληρώνοντας το υπόλοιπο σε 5 τριμηνιαίες δόσεις. 

ΣΗΜ: Το κόστος σύνδεσης ήταν από την αρχή δεδομένο , από την αρχική μελέτη, μην ξεχνάμε όμως ότι το συγκεκριμένο έργο επεκτάθηκε στην περιοχή της Πλάκας (2.000.000 €) , σε πολλά σημεία μέσα στο χωριό που δεν είχε προβλέψει η αρχική μελέτη συν το κόστος επιδιόρθωσης κάποιων υφιστάμενων τμημάτων. 

Είμαι σίγουρος ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που τα χρήματά μας έχουν ανταποδοτικό όφελος. Κυρίως όφελος στην ποιότητα ζωής μας και της υγείας μας.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ