ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Γ. Μανιάτης: Αυτή είναι η περιουσία του λαού μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Αυτή είναι η περιουσία του λαού μας
Ο Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής Αργολίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι πολιτικές μας επιλογές δικαιώνονται στην ενεργειακή πολιτική και την υλοποίηση του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης της χώρας, πάντα σε συνδυασμό με την κοινωνική πρόνοια και αλληλεγγύη. 

Το πρωτοσέλιδο της «Ελευθερίας του Τύπου» , που μιλά για θησαυρούς κοιτασμάτων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, αποτυπώνει τις πραγματικές διαστάσεις μιας προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν από 6 χρόνια, αλλά έμεινε μετέωρη.

Πετρελαϊκοί κολοσσοί όπως η EXXON MOBIL και η TOTAL, μαζί με τις ελληνικές ΕΛΠΕ και ENERGEAN εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, με βάση το δικό μας θεσμικό πλαίσιο και τα δικά μας γεωφυσικά δεδομένα, χωρίς η σημερινή κυβέρνηση να έχει αλλάξει έστω και μία τελεία, ή να έχει προσθέσει έστω κι ένα κόμμα.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χάνουμε χρόνο και χρήματα. Ήδη, μετράμε 2,5 χρόνια απώλειας των εσόδων 2.000.000.000€ (2 δις €) κάθε χρόνο, που θα έπρεπε να ενισχύουν τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, με βάση το νόμο μας για το Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών, πρωτοβουλία που ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση καταψήφισε.

Αυτή είναι η σύγχρονη προοδευτική αντίληψη για τη συμβολή της ενέργειας και του ορυκτού πλούτου της χώρας στην ανάπτυξη της οικονομίας και τη στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων με ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αυτές είναι οι διαφορές μας από το δημαγωγικό τυχοδιωκτισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ