ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους Μυκηνών: Επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους καπιταλιστές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:00:00 μ.μ. |
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Άργους Μυκηνών: Επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους καπιταλιστές
 Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών ως πιστός υπηρέτης των αντιδραστικών κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της κυβέρνησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων πανηγυρίζει τη παραχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου σε ιδιώτη.

Κοροϊδεύει το λαό, όταν καυχιέται πως μετά από διαπραγματεύσεις έχει επιτύχει τη φθηνότερη τιμή ενώ στην ουσία το επίτευγμα του είναι οι επιπλέον ιδιωτικοποιήσεις και παράδοση της διαχείρισης στους καπιταλιστές. Δε αναφέρει πουθενά ότι οι δημότες θα πληρώσουν τα σκουπίδια χρυσάφι….

Αυτό άμεσα σημαίνει επιπλέον χαράτσωμα των λαϊκών οικογενειών του δήμου με σωρεία «οικονομικών εργαλείων» που έχει στα «χέρια» του ο Δήμος.

Παραπέρα διάλυση των εργασιακών σχέσεων, με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του λαού και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η επιλογή αυτή λοιπόν δεν είχε ως αφετηρία τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του εργαζόμενου λαού του Δήμου, αλλά το ποιος επιχειρηματικός όμιλος θα έχει το πάνω χέρι στο μοίρασμα της «πίτας» στη διαχείριση των απορριμμάτων, ένα πεδίο όπου διαγκωνίζονται μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ