ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ο Γ. Ψυχογιός κατηγορεί τον Δήμαρχο Ναυπλιέων οτι έστησε λαϊκό δικαστήριο στο Εργατικό Κέντρο της πόλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. |
Ο Γ. Ψυχογιός κατηγορεί τον Δήμαρχο Ναυπλιέων οτι έστησε για λαϊκό δικαστήριο στο Εργατικό Κέντρο της πόλης
  Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Όπως άριστα γνωρίζεται, πριν το δεκαπενταύγουστο, υπήρχε ένας καταιγισμός δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, αναφορικά με την κλήση του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για παροχή εξηγήσεων, προς εσάς και προς την επταμελή επιτροπή, την οποία εσείς συστήσατε, για την «διάσωση» της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανναυπλίακου. 

Τα δημοσιεύματα αυτά πέραν των άλλων ορθά, αναφέρονται σε «η κλήση προς εξέταση» και όχι σε φιλική κουβέντα, όπως αφήνετε να ευνοηθεί, σε προσωπικό σας δημοσίευμα. Σαφώς και προφανώς, κύριε Κωστούρο, όπως άλλωστε πολύ καλά γνωρίζετε, ο Κύριος Εισαγγελέας Πρωτοδικών δεν κάλεσε τόσο εσάς όσο και την επιτροπή που συστήσατε, για λόγους αστικής ευγένειας αλλά για να σας επιστήσει την προσοχή ότι το «λαϊκό δικαστήριο» που στήσατε στο εργατικό κέντρο της πόλης είναι πάρα τον νόμο. 

Ούτε παρουσιαστήκατε «αυτοβούλως» ενώπιον του Κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να συζητήσετε τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και την πορεία και την τύχη του Πανναυπλιακού, όπως γράφετε και αφήνετε να ευνοηθεί με προσωπική σας ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πείτε κύριε Δήμαρχε την πραγματική αλήθεια για όλα όσα πράξατε και είπατε εσείς και η επιτροπή που συστήσατε για τη σωτηρία δήθεν του Πανναυπλίακου και μην δημιουργείται πλασματικές αλήθειες κατά το δοκούν

Δ.Σ. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ