ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Πολιτική εκδήλωση στο Ναύπλιο: "Για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα - Για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | |
Πολιτική εκδήλωση στο Ναύπλιο: "Για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα - Για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή" (βίντεο)
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ομιλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017.



Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση (νΚΑ) και το ΝΑΡ στην πλατεία Δημαρχείου, απέναντι από την πλατεία Καποδίστρια του Ναυπλίου, στο πλαίσιο του Κάμπινγκ Αναιρέσεις που έγινε στο Δρέπανο Αργολίδας από 28 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου 2017.

Τίτλος της εκδήλωσης: «Για μια νέα κομμουνιστική ελπίδα –Για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή -Παρουσίαση των Θέσεων της Π.Ε. του ΝΑΡ για το 4ο Συνέδριό του».

Ο ομιλητής Γιάννης Ελαφρός, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, παρουσιάζοντας τις «Θέσεις» αναφέρθηκε τόσο στην πολιτική επικαιρότητα όσο και στη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο κόσμος της εργασίας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το δρόμο της διεξόδου από αυτήν.

Σε ολόκληρη την ομιλία περιέχονται ενδιαφέρουσες πολιτικές παρατηρήσεις.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, σύντομο άνοιγμα της εκδήλωσης από τον συντονιστή Νίκο Σακαλή, ολόκληρη την ομιλία του Γιάννη Ελαφρού και, τέλος, πλάνα από την εκδήλωση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ