ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Συμπαίκτες στο γήπεδο της Προσφοράς και του Εθελοντισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
Συμπαίκτες στο γήπεδο της Προσφοράς και του Εθελοντισμού
 Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αφιερώνει τον αγώνα μεταξύ Ελλάδας- Εσθονίας στους Εθελοντές και στην ανιδιοτελή προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, είναι ένας από τους 11 «συμπαίκτες» της Εθνικής Ελλάδος, που σήμερα 31 Αυγούστου, θα τιμηθεί από τους διεθνείς μας για το ανθρωπιστικό του έργο.

Στην ειδικά διαμορφωμένη κοινωνική εξέδρα της θύρας 17 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ενενήντα Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού, από τα τρία εθελοντικά σώματα των Τομέων Νοσηλευτικής, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών Διασωστών - Ναυαγοσωστών θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ και θα τιμηθούν από τους διεθνείς μας για το ανθρωπιστικό τους έργο. Η πρωτοβουλία αυτή, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στοχεύει στην ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του αθλήματος και την προώθηση ευγενών αξιών.

Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από τριάντα Εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες του Ε.Ε.Σ. στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας για την κάλυψη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων που λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ