ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Τρόμος στο Άργος για τέσσερις ανήλικους - Τους λήστεψε Αλβανός με μαχαίρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | |
Τρόμος στο Άργος για τέσσερις ανήλικους - Τους λήστεψε Αλβανός με μαχαίρι
 Στιγμές τρόμου έζησαν το βράδυ της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Άργος τέσσερα ανήλικα παιδιά, που βρέθηκαν αντιμέτωπα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις με ένα νεαρό Αλβανό, ο οποίος τα ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού για να τα ληστέψει!


Από τους δυο πρώτους ανήλικους που απείλησε με ένα μαχαίρι με μήκος λάμας επτά εκατοστών, ο δράστης άρπαξε δύο κινητά και εξαφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα, με τον ίδιο τρόπο ακινητοποίησε άλλους δύο ανήλικους και άρπαξε όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Οι δυο ληστείες εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών και ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, ενώ το μαχαίρι και τα κλεμμένα κινητά βρέθηκαν πάνω του και κατασχέθηκαν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, που ερευνά τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες ληστείες, αποκαλύφθηκε ότι ο 31χρονος ήταν και φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για κλοπή. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου άσκησε στο νεαρό Αλβανό δίωξη για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ