ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ανδριανός σε Μπαξεβανάκη: Να δοθεί παράταση στην ασφυκτική προθεσμία ηλεκτρονικής δήλωσης ενδιαφέροντος για Δημόσια ΙΕΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:09:00 π.μ. | |
Ανδριανός σε Μπαξεβανάκη: Να δοθεί παράταση στην ασφυκτική προθεσμία ηλεκτρονικής δήλωσης ενδιαφέροντος για Δημόσια ΙΕΚ
  Ο αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με την απάντησή του, ο Υφυπουργός επιβεβαιώνει ότι αποκλείονται από τη διαδικασία εγγραφών όσοι απόφοιτοι ΕΠΑΛ και ΓΕΛ δεν προλάβουν να υποβάλουν τη δήλωσή τους έως την Παρασκευή. Η προχειρότητα του σχεδιασμού που οδήγησε σε αυτή την προβληματική κατάσταση, με την προθεσμία που ανακοινώθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στους υποψηφίους, δεν κρύβεται πίσω από ρητορικές ακροβασίες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να δοθεί άμεση παράταση στην ασφυκτική προθεσμία, ώστε οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι Λυκείου να μην χάσουν το δικαίωμα απόκτησης, χωρίς κόστος, τίτλου σπουδών επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων.

Διαφορετικά, τονίζουμε εκ νέου, πολλοί απόφοιτοι Λυκείου ή θα χάσουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τον τίτλο σπουδών τους, ή θα στραφούν στα Ιδιωτικά ΙΕΚ, επωμιζόμενοι σημαντική οικονομική επιβάρυνση σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Και η ευθύνη γι’ αυτή την εξέλιξη θα βαρύνει αποκλειστικά την Κυβέρνηση”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ