ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Τυφώνας Κατερίνα! - H Στεφανίδη παγκόσμια πρωταθλήτρια!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Τυφώνας Κατερίνα! - H Στεφανίδη παγκόσμια πρωταθλήτρια!
 Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ξεκίνησε τις προσπάθειές της από τα 4.65μ και μέχρι τα 4.91μ, άλμα που της χάρισε και το χρυσό μετάλλιο, δεν είχε καμία αποτυχημένη προσπάθεια. Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία ακόμη τεράστια επιτυχία για την κορυφαία αθλήτρια του επί κοντώ στον κόσμο, καθώς η επίδοσή της ήταν η δεύτερη κορυφαία επίδοση όλων εποχών, μετά το 5.01 της Γελένα Ισινμπάγεβα, ενώ παράλληλα αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Το προηγούμενο κατείχε η ίδια με 4.90μ από τις 10/2/2016 και ανοικτού επίσης δικό της με 4.86μ από τις 8/6/2016 στη Φιλοθέη. Η Στεφανίδη τοποθέτησε στη συνέχεια τον πήχη στα 5.02μ για να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της Ρωσίδας κορυφαίας αθλήτριας όλων των εποχών (το πέτυχε το 2005 στο Ελσίνκι), αλλά δεν τα κατάφερε.

Το ασημένιο μετάλλιο, όπως έγινε και στους Αγώνες του Ρίο, θα φορέσει στο στήθος της η Αμερικανίδα, Σάντι Μόρις (4.75μ), ενώ το χάλκινο μοιράστηκαν δύο αθλήτριες, η Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) και η Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), οι οποίες είχαν καλύτερο άλμα στα 4.65μ.

Πηγή: kerdos.gr
Φώτο: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ