Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |
2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων στο Ναύπλιο
Το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, ύστερα από την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης τον Οκτώβριο του 2016, τη 2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων «ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ» που διοργανωνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας με την υποστηριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.


Την έκθεση θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις οινογνωσίας και μουσικά δρώμενα, ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.

Στην έκθεση αυτή, που αρχίζει να γίνεται θεσμός, θα λάβουν μέρος 20 παραγωγοί από όλη την Αργολίδα οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους. Για πέντε ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων - όπως ελαιόλαδο, χυμούς, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί, μπύρα & σαπούνι - πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές όσο και σε ευρωπαϊκές εκθέσεις.

Είσοδος ελεύθερη

,
Ώρες λειτουργίας:

,
Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 5-10μμ
Σάββατο & Κυριακή 11πμ-10μμ
Εγκαίνια την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ

,
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

,
2752047300

,
info@fougaro.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ