ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκινάμε και πάλι "Μαζί" το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. |
Ξεκινάμε πάλι "Μαζί" το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου
 Επανέρχεται το πρωί της Δευτέρας μετά τις απαραίτητες ολιγοήμερες διακοπές το διαδικτυακό δίδυμο των δημοσιογράφων, Αλεξία Δρίτσα και Βασίλη Ζώη με το ενημερωτικό μαγκαζίνο "Μαζί".


Η εκπομπή διανύει την δεύτερη επιτυχημένη χρονιά και μεταδίδεται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής 9 με 11 το πρωί. 

Η εκπομπή ασχολείται με την επικαιρότητα, την κεντρική πολιτική σκηνή, με τοπικά θέματα της ειδησιογραφίας, με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις προσώπων από όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας, ενώ δεν λείπουν και οι σχολιασμοί επίκαιρων θεμάτων. 

Ο Βασίλης Ζώης και η Αλεξία Δρίτσα αναλύουν και την οικονομική επικαιρότητα, αναδεικνύουν την περιφερειακή ειδησεογραφία από όλη τη χώρα, συζητούν με ανθρώπους της Τέχνης, του αθλητισμού, της πολιτικής, αλλά και πολίτες με κοινωνική δράση.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής έχουν κερδίσει το διαδικτυακό κοινό και όχι μόνο καθώς έχουν φανατικούς τηλεθεατές και ακροατές αφού η εκπομπή μεταδίδεται και από την συχνότητα του DRI fm 92,2 ενώ δεν είναι και λίγοι οι απόδημοι Έλληνες που παρακολουθούν την εκπομπή στο εξωτερικό μέσω του διαδικτύου.   

Η εκπομπή έχει αναδείξει πολλά θέματα τα δυο χρόνια που βρίσκεται στον αέρα και σίγουρα θα αναδείξει ακόμα περισσότερα καθώς εδραιώνεται πλέον ως η μόνη ενημερωτική εκπομπή στην Αργολίδα με τόσο μεγάλη θεματολογία, αμεσότητα και πάντα με χαμόγελο που σίγουρα λείπει από την ζωή μας.

Συντονιστείτε λοιπόν το πρωί της Δευτέρας μέσα από την κεντρική σελίδα των Αργολικών Ειδήσεων στις 9 το πρωί για να πούμε καλήμερα και να ενημερωθούμε "Μαζί"!!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ