ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | | |
Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι
 Περίπου 600 επιβάτες της αμαξοστοιχίας Αθήνα-Αλεξανδρούπολη είναι εγκλωβισμένοι στο Λιανοκλάδι από τα μεσάνυχτα λόγω εκτροχιασμού εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Μπράλου.

Οπως κατήγγειλε επιβάτης του βραδινού δρομολογίου στον ΣΚΑΪ το τρένο ακινητοποιήθηκε στο Λιανοκλάδι και ακόμα περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσει εκ νέου το ταξίδι τους.

«Οι μισοί είμαστε στο τρένο και οι άλλοι δεν ξέρω που βρίσκονται και περιμένουμε να συνεχίσουμε προς τον προορισμό μας» δήλωσε η επιβάτης.

Στη 1:30 πμ εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας στο ύψος του Φραντζόμυλου, λίγο πριν το σταθμό Λιανοκλαδίου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή και να μην μπορούν να διεξαχθούν τα δρομολόγια, μέχρι κι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο που είχε τον πρόσφατο εκτροχιασμό στην Καλλιπεύκη Δομοκού!

Τι λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνοντας πως για λίγες ακόμη ώρες οι μετακινήσεις των επιβατών θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ως εξής:

Την προσωρινή διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Μπράλου προκάλεσε ο εκτροχιασμός δυο βαγονιών εμπορικής αμαξοστοιχίας τα ξημερώματα στην περιοχή Σπερχειού.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.

Οι μετακινήσεις των επιβατών θα πραγματοποιούνται για μερικές ώρες ακόμη με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα Λειανοκλάδι – Μπράλος και αντίστροφα.

Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου όταν αποκατασταθεί η κυκλοφορία των τραίνων



Πηγή:iefimerida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ