ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αργολίδα: Οι μαθητές πήγαν και σήμερα στο κλειστό σχολείο των Μύλων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. | |
Αργολίδα: Οι μαθητές πήγαν και σήμερα στο κλειστό σχολείο των Μύλων (βίντεο)
 Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το σχολείο των Μύλων στο Δήμο Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα και να συγχωνευθεί με το Δημοτικό σχολείο Κιβερίου, είναι οι κάτοικοι και γονείς του χωριού , που σήμερα πήγαν και πάλι τα παιδιά τους στο σχολείο.

Όπως δήλωσε ο Κώστας Τσιώρος μέλος του Συλλόγου Γονέων, θα πηγαίνουν καθημερινά οι μαθητές στο σχολείο των Μύλων μέχρι να υπάρξει αναστολή της απόφασης.
Σήμερα τριάντα περίπου παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού πήγαν και πάλι στο σχολείο των Μύλων κανονικά, φυσικά χωρίς δασκάλους, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την στάση του υπουργείου.
Την δικαιολογημένη αντίδραση των γονέων του χωριού στηρίζει από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου όπου με απόφαση του καλεί το υπουργείο να ανακαλέσει την απόφαση του, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας.
Σήμερα οι γονείς θα συναντηθούν εκ νέου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ