Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Άγρια συμπλοκή με τραυματισμό αστυνομικών στο κέντρο της Καλαμάτας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |
Άγρια συμπλοκή με τραυματισμό αστυνομικών στο κέντρο της Καλαμάτας (βίντεο)
 Με τον ελαφρύ – ευτυχώς- τραυματισμό με μαχαίρι δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, έληξε η καταδίωξη, άγρια συμπλοκή και εν τέλει σύλληψη, ενός Αιγύπτιου, χθες το απόγευμα στο κέντρο της Καλαμάτας.

Οι πληροφορίες μέχρι και αργά το βράδυ ήταν συγκεχυμένες για τις λεπτομέρειες του επεισοδίου, καθώς βρίσκονταν σε εξέλιξη οι λήψεις καταθέσεων από αρκετούς αυτόπτες μάρτυρες από αστυνομικούς.

Όλα όμως δείχνουν να ξεκίνησαν από την περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, όπου περαστικοί ειδοποίησαν λιμενικό και αστυνομία ότι ένας άντρας κρατάει μαχαίρι και απειλεί τον κόσμο. Άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις από όχημα του Λιμενικού και αστυνομικούς.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι Αιγύπτιος και έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας, φαίνεται πως αρχικά εντοπίσθηκε στην περιοχή του πάρκου του ΟΣΕ, όπου και άρχισε η καταδίωξή του. 

Κάποιοι μάρτυρες αναφέρουν πως όταν εντοπίσθηκε κοντά στα βαγόνια του πάρκου, οι 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να τον συλλάβουν και τότε αυτός χτύπησε με το μαχαίρι αστυνομικό στο χέρι. Διέφυγε και άρχισε πάλι η καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Μακεδονίας, λίγο μετά την διασταύρωση με την οδό Ύδρας. 

Εκεί υπήρξε νέα συμπλοκή όπου ο αλλοδαπός κατάφερε να τραυματίσει άλλον έναν αστυνομικό της ΔΙΑΣ, στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη, ενώ οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Δείτε το βίντεο του tharrosnews.gr:
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ