Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ανεπίτρεπτη κατάσταση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. |
Ανεπίτρεπτη κατάσταση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κρανιδίου
Επισκεπτόμενος το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) στο Κρανίδι, για προσωπική υπόθεση, διαπίστωσα την κακή κατάσταση του εσωτερικού χώρου των γραφείων που εργάζονται οι διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις των φορολογουμένων της ευρύτερης περιοχής.
Υγρασία και μούχλα στους τοίχους, σκουριασμένα παράθυρα, ραγισμένα τζάμια και ενοχλητική μυρωδιά είναι τα πρώτα στοιχεία που συνθέτουν την σημερινή πραγματικότητα στο Γ.Ε.Φ.
Η άθλια όμως εικόνα του χώρου της τουαλέτας εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των εργαζομένων.

Ως γνωστό μετά το κλείσιμο της ΔΟΥ Κρανιδίου το 2012, το Γ.Ε.Φ. στεγάζεται σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Ερμιονίδας από το 2013, ενώ παρέχει ταυτόχρονα την απαραίτητη βοήθεια, ώστε να μην προκύπτουν λειτουργικές δαπάνες στο υπουργείο Οικονομικών.
Μετά τα ανωτέρω και με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας, παρακαλώ όπως κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει άμεση παρέμβαση για συντήρηση και επισκευή του χώρου του Γ.Ε.Φ. Κρανιδίου.
Επίσης, σας υπενθυμίζω, ότι στις 27 Ιανουαρίου 2016 σας είχα αποστείλει επιστολή με θέμα «Ελλείψεις στο Γ.Ε.Φ. Κρανιδίου» όπου σας ζητούσα να παρέμβετε για την παροχή 2 σύγχρονων υπολογιστών στο γραφείο, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχετε δώσει καμία απάντηση.

Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ