Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δημήτρης Κοδέλας για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Προκαλείτε ανενδοίαστα τη νοημοσύνη των πολιτών…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κοδέλας για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: Προκαλείτε ανενδοίαστα τη νοημοσύνη των πολιτών…
 Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Κοδέλας στο Facebook την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας για την προσαγωγή των 19 στο αστυνομικό τμημα για παρακώλυση του πλειστηριασμού στο ειρηνοδικείο Άργους. Ο Δημήτρης Κοδέλας ανέφερε: 

"Μερικές φορές είναι καλύτερα να μη μιλάς καθόλου. Αυτό ισχύει και για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ούτε μια θέση για το ζήτημα των πλειστηριασμών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο απόηχος των συλλήψεων. 

Και το καλύτερο είναι η κατάληξη: “η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… πρέπει να προχωρήσει σε νομοθετικές πρωτοβουλίες ενίσχυσης των δικαιωμάτων των πολιτών και περιορισμού της δυνατότητας αστυνομικής ή/και εισαγγελικής καταστολής των νόμιμων κινητοποιήσεών τους.”

Μα, κύριοι, ήδη η κυβέρνηση φρόντισε να …προστατέψει όσους κινητοποιούνται με τη νομοθέτηση των fast track ηλεκτρονικών πλειστηριασμών!!! Ή έχετε μείνει πίσω ή προκαλείτε ανενδοίαστα τη νοημοσύνη των πολιτών…”


Ολόκληρη η ανακοίνωση Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας έχει ως εξής:

"Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας με αφορμή την σύλληψη μελών της «κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς» μετά από κινητοποίηση τους έξω από το Ειρηνοδικείο Άργους στις 20/9/2017, θα ήθελε:

Α) να επαναλάβει την πάγια θέση ενάντια στην αστυνομική ή ακόμα χειρότερα στην αστυνομική και εισαγγελική καταστολή πολιτικών και κοινωνικών αγώνων και με αυτή την έννοια να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους συλληφθέντες.

Β) να εκφράσει την «έκπληξή» της στην προσπάθεια που γίνεται τόσο σε επίπεδο ατομικών σχολιασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και ανακοινώσεων πολιτικών οργανώσεων να συνδέσουν τις συλλήψεις αυτές με κάποιο «σκοτεινό» κυβερνητικό σχέδιο.

Γ) να εκφράσει τη θέση της ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά της από γεγονότα όπως το ανωτέρω και να προχωρήσει σε νομοθετικής πρωτοβουλίες ενίσχυσης των δικαιωμάτων των πολιτών και περιορισμού της δυνατότητας αστυνομικής ή/και εισαγγελικής καταστολής των νόμιμων κινητοποιήσεών τους.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας"
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ