ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσκεψη στην Αργολίδα του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.Παπαδημητρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. |
Σε εξέλιξη η επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.Παπαδημητρίου στην Αργολίδα (βίντεο)
 Την Αργολίδα επισκεπτεται από το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου.

Ο κ. Υπουργός συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα, το πρωί της Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την επιχείρηση ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ όπου ενημερώθηκε για την παραγωγή καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του τρύγου αυτή την εποχή.
Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτριο Καμπόσο, οπού μεταξύ άλλων έγινε δέκτης εντόνων παραπόνων από τον Δήμαρχο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και της μειωμένης χρηματοδότησης των Δημων από το κράτος , ενώ ο Υπουργός υπεραμύνθηκε λέγοντας πως από την κυβερνηση έγιναν και συνεχίζονται να γινονται τεράστιες προσπάθειες για την προστασία της πρώτης κατοικίας ενώ γινεται τιτάνια προσπάθεια η χώρα να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης και να βγει από την ύφεση.
Ο υπουργός στην συνέχεια θα έχει συναντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Αναστάσιο Χειβιδόπουλο προκειμένου συζητηθούν τα ζητήματα της Αργολίδας και να ανταλλαχθούν απόψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο κ. Υπουργός μετέβει επίσης στο Επιμελητήριο Αργολίδας όπου πραγματοποιησε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Φώτιο Δαμούλο.
Συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο όπου δέχθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα ημερολόγιο με την μορφή του Ι. Καποδίστρια.
Στην συνέχεια ο Υπουργός επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και συναντηθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τασσο Χειβιδόπουλο, την θεματική αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου και περιφερειακούς συμβούλους.
Το μεσημέρι ο κ. Υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ (ώρα 14:30) και θα ακολουθήσει συζήτηση στον ίδιο χώρο (ώρα 15:30) με επαγγελματικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής (Ο.Ε.Β.Ε., Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπλίου και Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού) με σκοπό να συζητηθούν αναπτυξιακά θέματα του Νομού Αργολίδας.

Το απόγευμα ο κ. Δ. Παπαδημητρίου θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ