ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Το Καρπενήσι έρχεται στο Ναύπλιο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. |
Το Καρπενήσι έρχεται στο Ναύπλιο!
Ο Δήμος Καρπενησίου σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την ορεινή πλευρά της Ελλάδας .  Ψηλά βουνά , απέραντα δάση , κρυστάλλινα νερά και γραφικά χωριά συνθέτουν έναν κόσμο βγαλμένο από παραμύθι.

Στο κέντρο της Ελλάδας , μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης , δράσης και περιπέτειας , ξεκούρασης και χαλάρωσης 365 ημέρες το χρόνο.

Ιστορικά μνημεία , λαογραφικά μουσεία , μοναστήρια και εκκλησίες ανέγγιχτες από το χρόνο βρίσκονται κρυμμένα μέσα στο απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό περιβάλλον. Το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι , οι δραστηριότητες στη φύση , οι μακρόβιες παραδόσεις , οι γαστρονομικές απολαύσεις και η ζεστή φιλοξενία σας απευθύνουν ένα σαγηνευτικό κάλεσμα που είναι δύσκολο να απορρίψετε.

Άγριο και περήφανο , μυθικό και φιλικό , το Καρπενήσι σας περιμένει να ανακαλύψετε έναν αυθεντικό τόπο ζωής .

Ελάτε να κάνετε σκι, πεζοπορία, κατάβαση ποταμού με βάρκα, canoeing, kayaking, διάσχιση φαραγγιού , διαδρομές 4Χ4, ποδηλασία , ιππασία.

Ελάτε να δοκιμάστε τα μοναδικά λουκάνικα Ευρυτανίας , το προσούτο , τη φέτα , τα γλυκά κουταλιού , το τσάι Βελουχιού , το μέλι από τα ελατοδάση της περιοχής και το μοναδικό ευρυτανικό τσίπουρο.

Αξίζει να μάθετε ότι σύμφωνα με έρευνα της UNESCO , η Ευρυτανία θεωρείται μια από τις πιο καθαρές περιοχές του κόσμου και η καθαρότερη της Ευρώπης , με μηδενική μόλυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καρπενήσι βραβεύτηκε στη Σεούλ από την Παγκόσμια Ένωση Αρχιτεκτόνων (UIA) για το έργο της ανάπλασης του κέντρου της πόλης, αφού πέτυχε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 76 πόλεις από 28 χώρες, σε αντίστοιχο διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό.

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο περίπτερό μας στη Πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο τη Κυριακή 10:00 με 15:00, να δοκιμάσετε τοπικά προιόντα και να μάθετε περισσότερα για τον τόπο μας .

Ελάτε να ζήσετε στα ύψη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ