ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Τρίπολη, ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο σε νέο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα παρέχει ενημέρωση για την εξέλιξη του φιλικού αγώνα.

* Τον Αστέρα Βλαχιώτη θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής, εκτός έδρας, σε φιλικό παιχνίδι ο Παναρκαδικός.

* Τον Αχαρναικό θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο, το απόγευμα, στο Γύθειο, ο τοπικός Ολυμπιακός, σε φιλικό παιχνίδι.


* Νέα διοίκηση στην ερασιτεχνική Σπάρτη. Ο Άρης Γιαννακόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του δ.σ. του σωματείου.

* Τον Παναιγιάλειο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι, στις 10 Σεπτεμβρίου, στη Σπάρτη, η τοπική ομάδα. Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Σπάρτη θα παίξει εκτός έδρας με την Παναχαική, στο Πελοποννησιακό Στάδιο.

* Η Καλαμάτα, παίζει σήμερα, στην Πύλο με την τοπική ομάδα, φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Μέσα στην εβδομάδα, έπαιξε φιλικό και με τοπική ομάδα. Εν’ τω μεταξύ, αρχίζει το Κύπελλο Μεσσηνίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

* Φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα θα δώσει αύριο Σάββατο, εκτός έδρας ο Παναιγιάλειος.

* Φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, πρόκειται να δώσει την ερχόμενη Τετάρτη, η Παναχαική. Το παιχνίδι θα γίνει στη Ναύπακτο.

* Λεωνίδιο-Κιβέρι, το φιλικό που θα γίνει την Κυριακή στο Λεωνίδιο. Πρόσφατα, το Κιβέρι, κέρδισε με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι το Λουτράκι.

* Ο Γιώργος Κούτσης είναι ο νέος προπονητής του Πανηλειακού.

* Το Λουτράκι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, ο Παναργειακός, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Άργος. Πρόσφατα, ο Παναργειακός, κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας την Κόρινθο 06.

* Ο 1ος αγώνας δρόμου Φιλιατρών Μεσσηνίας θα γίνει το Σάββατο, στις 6 μ.μ. Πρόκειται για αγώνα 10 χλμ. και για αγώνα 4 χλμ. Συγχρόνως, θα γίνει και παιδικός αγώνας.

* Ο 8ος Αγιωργίτικος Δρόμος, 12,3 χλμ. θα γίνει στη Νεμέα Κορινθίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας».

* Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου της Κορινθίας, απ’ το Επιμελητήριο της περιοχής, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα γίνει ημερίδα με θέμα τον αθλητικό τουρισμό. Θα βρεθεί εκεί και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

* Σύντομα θα υπάρξουν θετικές ειδήσεις για το κλειστό κολυμβητήριο του Άργους. Οι μελέτες ωριμάζουν και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

* Τρίαθλο πρόκειται να γίνει στο Τολό Αργολίδας, την 1η Οκτωβρίου.

* Ανακήρυξη προσωρινού μειοδότη είχαμε πρόσφατα και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην περιοχή της Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας Αρκαδίας.

* Ο Μιχάλης Πελεκάνος, έκλεισε στον Οίακα Ναυπλίου, ομάδα μπάσκετ της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

* Εκτός του αγώνα υπερ-απόστασης «Σπάρταθλον», πρόκειται να γίνουν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

* Στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., πρόκειται να διεξαχθεί ο 4ος δρόμος μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή, στη Νέα Κίο Αργολίδας. Θα γίνουν αγώνες 11, 5 και 2 χλμ.

* Ποδηλατοπορεία πρόκειται να διεξαχθεί τη Δευτέρα, 4 του μήνα, απ’ την Σπάρτη στον Καραβά, απ’ το σωματείο Φίλοι του Ποδηλάτου.

* Ετοιμάζεται η Κόρινθος για τον αγώνα κανόε καγιάκ στην διώρυγα της Κορίνθου και για το διάπλου.

* Αγώνες σκάκι θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Άστρος Κυνουρίας.

* Στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 8ος λαικός αγώνας «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία». Πρόκειται για αγώνα στο χωριό Βαλτεσινίκο Δήμου Γορτυνίας. Είναι αγώνας 20,4 χλμ και αγώνας 10 χλμ. Η δράση είναι αφιερωμένη στα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

* Στις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει ημερίδα κολύμβησης στη λίμνη Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου. Τους αγώνες οργανώνει ο Δήμος Λουτρακίου και η Ομοσπονδία του αθλήματος.

* Στις 16 και στις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει το Τρίαθλο της Επιδαύρου.

* 3 με 5 Νοεμβρίου πρόκειται να γίνει στη Σπάρτη, το Spartan Race.

* Το 2ο Rally Regularity θα γίνει στο Κιάτο Κορινθίας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

* Ολοκληρώνεται την Κυριακή, στο Λεωνίδιο, η 11η βαλκανική σπηλαιολογική συνάντηση. Την οργανώνει ο Δήμος Ν. Κυνουρίας και η σπηλαιολογική ομοσπονδία της χώρας.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ