ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Σε ύφεση η πυρκαγιά στη δασική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Βουτσαρά Μεγαλόπολης. Παραμένουν 20 οχήματα, 50 πυροσβέστες και 33 άτομα πεζοπόρο για να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπύρωση.

– Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

– Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες ένας 88χρονος στη θαλάσσια περιοχή Γκλιάτη Επιδαύρου.

– Γενική συνέλευση έχει προγραμματίσει ο εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου για τις 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 14:30 το μεσημέρι.

– Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ το Δημοτικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

– Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Η Συνεδρίαση θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

– Ο πρώτος Αργολικός διαγωνισμός ανέκδοτου λογοτεχνικού διηγήματος, προκηρύχθηκε από την ένωση συγγραφέων, λογοτεχνών Αργολίδας, στις 29 Νοεμβρίου 2017. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Βουλευτικό Ναυπλίου το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα.

– Διεθνές συνέδριο με θέμα «Εκατονταετηρίδα Ρώσικης Επανάστασης σκέψεις για τον 21ο αιώνα» οργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Το συνέδριο θα γίνει τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου στην Κόρινθο.

– Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

– Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Κος Ευστάθιος θα εγκαινιάσει το Σάββατο στις 20:00 το βράδυ το φεστιβάλ «Σπάρτη Παγκόσμια Πόλη»

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ