ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ανδριανός: Η συμπερίληψη των Λιμνών στον κατάλογο των μαρτυρικών χωριών και πόλεων της Ελλάδας συνιστά ικανοποίηση ενός ιστορικά και εθνικά δίκαιου αιτήματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
Ανδριανός: Η συμπερίληψη των Λιμνών στον κατάλογο των μαρτυρικών χωριών και πόλεων της Ελλάδας συνιστά  ικανοποίηση ενός ιστορικά και εθνικά δίκαιου αιτήματος
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στα εγκαίνια της πλατείας του μαρτυρικού χωριού των Λιμνών.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση γιατί το έργο που εγκαινιάζεται σήμερα συνιστά έναν προσήκοντα φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες 88 πατριώτες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής το 1944, μεταξύ των οποίων γέροντες και νήπια.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη θυσία αυτή, με σειρά ενεργειών μου προς τα αρμόδια υπουργεία έθεσα το ζήτημα της συμπερίληψης των Λιμνών, όπως και του Αραχναίου, της Μιδέας και της Ανδρίτσας, στον κατάλογο των μαρτυρικών χωριών και πόλεων της Ελλάδας. Θέλω γι' αυτό να συγχαρώ τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και την Εκκλησία γιατί μετά την ικανοποίηση αυτού του ιστορικά και εθνικά δίκαιου αιτήματος, με την πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζουμε τη δέσμευσή μας να κρατήσουμε άσβεστη τη μνήμη των ηρώων εκείνων”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ