ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί έπαιξαν μπάλα για τον μικρό Παναγιώτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. |
Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί έπαιξαν μπάλα για τον μικρό Παναγιώτη (βίντεο)
 Το παράρτημα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στην Αργολίδα διοργάνωσε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο Ναύπλιο με την συμμετοχή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας και του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.
Σκοπός της διοργάνωσης η οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη ο όποιος χρειάζεται να μεταβεί επανειλημμένος στο Λονδίνο για την αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας.
Η Τ/Δ. Αργολίδας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών αντιμετώπισε την μεικτή Λιμενικού Σώματος Ναυπλίου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου σε έναν αγώνα που νικητής θα βγει ο μικρός Παναγιώτης.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 25Σεπτεμβρίου 2017 στο Δ.Α.Κ. Ναυπλίου και παρευρέθηκε εκτός των άλλων, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θεόδωρος Όψιμος και στελέχη των Σωμάτων Αστυνομίας , Λιμενικού και Πυροσβεστικής Ναυπλίου.
Στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων μίλησε ο αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παραρτήματος Αργολίδας Γιώργος Παπαθεοφάνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Αργολίδας Ευάγγελος Λαφατζής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ