ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Επίκεντρο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της Ειρήνης το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. | | |
Επίκεντρο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας της Ειρήνης το Ναύπλιο
Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα της Ειρήνης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Ναύπλιο στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία της Ουνέσκο και θα είναι αφιερωμένες στο παιδί και Ειρήνη.

Την ημέρα των εκδηλώσεων πέρα των μαθητών του Ναυπλίου θα παραστούν στις εκδηλώσεις και 150 παιδιά από σχολεία της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδία νέων παιδιών «Ταμπεραμέντο» του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, την νεανική χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, παιδική χορωδία από την Αθήνα καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού του Χρήστου Λεβέντη. Στο τέλος των εκδηλώσεων θα γίνει παρέμβαση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο και θα αφεθούν λευκά μπαλόνια με το σύμβολό της Ειρήνης

Η Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981, για να συμπίπτει με την ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Όμως είκοσι χρόνια μετά αποφασίστηκε να γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα τελευταία χρόνια την συγκεκριμένη ημέρα λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο εκδηλώσεις τόσο από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, όσο και από ΜΚΟ, θρησκευτικές οργανώσεις, τοπικούς φορείς αλλά κι εθελοντικές οργανώσεις πολιτών, με σκοπό την προώθηση των ιδανικών της ειρήνης και της μη βίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ