Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Α. Ντέμος: Μετακινούν εκπαιδευτικούς από Ναύπλιο και Άργος για να καλύψουν τα κενά στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. | | |
Α. Ντέμος: Μετακινούν εκπαιδευτικούς από Ναυπλιο και Άργος για να καλύψουν κενά στην Ερμιονίδα
  Με απόφαση του Διευθυντή Π.Ε. Αργολίδας μετακινούνται από σχολεία του Ναυπλίου και του Άργους πέντε μόνιμοι εκπ/κοί ΠΕ 70 στην Ερμιονίδα προκειμένου να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στα σχολεία της περιοχής.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι απόλυτα αντίθετος με την απόφαση του Διευθυντή κ. Σίδερη,την θεωρώ λανθασμένη και πιστεύω ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από ότι επιλύει, αδικεί δε τους πέντε εκπαιδευτικούς διότι και πολλά μόρια έχουν και οικογενειακές υποχρεώσεις (μικρά παιδιά).

Θεωρώ δε ότι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Αργολίδας δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να συμμορφωθεί στην κατ’ ουσία υπόδειξη της Περιφερειακής Διοικησης Α/θμιας &Β/θμιας Πελοποννήσου για την μετακίνηση συναδέλφων από τα συγκεκριμένα σχολεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

1)Να ανακαλέσει άμεσα ο Διευθυντής Π.Ε. Αργολίδας την εντολή μετακίνησης των πέντε συναδέλφων στην Ερμιονίδα, ώστε οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν τη Δευτέρα στα σχολεία που ήδη υπηρετούν και να εργαστούν.

2) Να συγκαλέσει άμεσα το Π.Υ.Σ.Π.Ε. ο κ. Σίδερης με θέμα τον καθορισμό κριτηρίων επιλογής (κοινωνικών ,μορίων) των συναδέλφων που θα καλύψουν τα κενά της Ερμιονίδας.

3)Να απαιτήσουμε τον διορισμό αναπληρωτών στη 2η φάση στην Αργολιδα.

Δικός σας
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΕΜΟΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ