Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Τασούλα Καραγεωργίου ανοίγει τις «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. |
Η Τασούλα Καραγεωργίου ανοίγει τις «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα»
Η 1η «Συνάντηση» των Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, με τίτλο «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα» φιλοξενεί την ποιήτρια Τασούλα Καραγεωργίου, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων. 

Την ποιητική της συλλογή με τίτλο «Ναυαγού Τάφος Ειμί», Γαβριηλίδης 2016, θα παρουσιάσει η Δήμητρα Μπεχλικούδη, δ.φ., επίτιμη Σχολική Σύμβουλος.

Τασούλα Καραγεωργίου, Ναυαγοῦ τάφος εἰμὶ, Γαβριηλίδης 2016

Παρουσιάζει η Δήμητρα Μπεχλικούδη, δρ φιλολογίας, επίτιμη σχολική σύμβουλος και συζητά με τη συγγραφέα Τασούλα Καραγεωργίου, ποιήτρια, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων.

Το διαχρονικό δράμα των ανθρώπων που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή θαλασσοπνίγονται στις θάλασσές μας, όπως αυτό συγκινητικά αποτυπώνεται στα μεταφρασμένα ποιήματα της Παλατινής Ανθολογίας, που έχουν ως θέμα ναυαγούς και ναυάγια.

Οι λογοτεχνικές συναντήσεις που εντάσσονται στον κύκλο των Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" θα διεξαχθούν στον Πολυχώρο Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι, από τις 4 έως τις 25 Σεπτεμβρίου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, προσφορά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο κοινό του.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.
Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας
Πληροφορίες: 698 698 2224

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ