ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Δημοτικό Σχολείο Δήμαινας: Οι αγώνες που έχουν ως εφαλτήριο δίκαια αιτήματα μπορούν ενίοτε να έχουν ευτυχή κατάληξη…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. | | |
Δημοτικό σχολείο Δήμαινας: Οι αγώνες που έχουν ως εφαλτήριο δίκαια αιτήματα μπορούν ενίοτε να έχουν ευτυχή κατάληξη…
Επιστολή με την οποία ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δήμαινας στο Δήμο Επιδαύρου στην Αργολίδα ευχαριστεί όσους ενήργησαν ώστε το σχολείο να ανοίξει τις πύλες του φέτος και να αποτραπεί το κλείσιμό του.

Οι γονείς αναφέρουν στην επιστολή τους:  

 "Με ιδιαίτερη ανακούφιση είδαμε τις πύλες του Δημοτικού Σχολείου Δήμαινας ν’ ανοίγουν κανονικά το πρωινό της 11ης του Σεπτέμβρη, προκειμένου να τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 Με χαρά παρακολουθήσαμε την είσοδο των παιδιών μας στις γνώριμες αίθουσες και τη φιλόστοργη υποδοχή που τους επιφύλασσαν οι δάσκαλοί τους. Με ικανοποίηση αντικρίσαμε τους λιλιπούτειους μαθητές του νηπιαγωγείου μας να ξαναγεμίζουν με τις φωνές και τα παιχνίδια τους τους χώρους που παρέμεναν σιωπηλοί τα τελευταία χρόνια λόγω της προσωρινής αναστολής λειτουργίας του.

Κατανοώντας ότι χωρίς την άοκνη συμπαράσταση κάποιων σημαντικών φορέων της περιοχής οι όποιες προσπάθειές μας θα είχαν μείνει ατελέσφορες νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε αναφερόμενοι στον καθένα ξεχωριστά.

Απευθύνουμε καταρχάς θερμές ευχαριστίες στους βουλευτές του νομού μας κ.κ. Ανδριανό Ιωάννη και Γκιόλα Ιωάννη, των οποίων η αδιάλειπτη αρωγή αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο του αγώνα μας, καθώς και στον κ. Μανιάτη Ιωάννη και του ευχόμαστε τύχη αγαθή να συνοδεύει τον αγώνα του για την ανάδειξή του στην ηγεσία της παράταξης που υπηρετεί.

Ευχαριστούμε επίσης τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο.

Ιδιαίτερη αναφορά και θερμές ευχαριστίες στους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ. Στεφανόπουλο Φάνη , Τζανή Αναστάσιο και Σαρρή Ιωάννη που δεν εφείσθησαν κόπων προκειμένου να έχει αίσια έκβαση η κινητοποίησή μας.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο και ιδιαιτέρως τον δήμαρχο Επιδαύρου κ. Γκάτζιο Κωνσταντίνο. Επίσης τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου μας κ. Χρόνη Αναστάσιο.

Κλείνουμε την ευχαριστήρια επιστολή μας με μια ιδιαίτερη αναφορά στους καθ’ ύλην αρμόδιους και άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεσή μας φορείς , αυτούς που σχετίζονται με το Υπουργείο Παιδείας και που κατά συνέπεια έχουν ως εκ προοιμίου στόχο τους την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων της επικράτειας. Ευχαριστούμε τον σχολικό σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας κ. Γαλάνη Παναγιώτη για τη συμπαράστασή του. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον περιφερειακό διευθυντή Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πετρόπουλο και τον διευθυντή Α΄θμιας Εκπαίδευσης ν. Αργολίδας κ. Σίδερη Δημήτριο, των οποίων οι συνεχείς επαφές με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη ήταν καίριας σημασίας προκειμένου να επιτευχθεί η συνέχιση της λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Δήμαινας και η επαναλειτουργία του Νηπιαγωγείου.

Είναι παρήγορο να διαπιστώνεις ότι οι αγώνες που έχουν ως εφαλτήριο δίκαια αιτήματα και που τους χαρακτηρίζει η επιμονή και η ενότητα μπορούν ενίοτε να έχουν ευτυχή κατάληξη…"

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του Δημοτικού Σχολείου Δήμαινας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ