ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Φώτης Δαμούλος: Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | |
Φώτης Δαμούλος: Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο
 Η "παλαιομοδίτικη" Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δαπανά καθημερινά τεράστιο χρόνο για την ολοκλήρωση των διαδικασιών που αφορούν την οργάνωση και τη βέλτιστη διεξαγωγή της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 που φέτος θα φιλοξενηθεί στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ μας.

Πρόκειται για ένα μοναδικό και πρωτοποριακό εγχείρημα του Επιμελητηρίου Αργολίδας που τελικά, όπως όλα δείχνουν, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 250 εκθέτες-επιχειρήσεις θα καλύψουν περίπου 5.500-6.000 τ.μ. ωφέλιμου εκθεσιακού χώρου στα δυο κτίρια του εργοστασίου ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ.

Μοναδικό αρνητικό γεγονός είναι η παντελής απουσία των κυρίων της αντιπολίτευσης από τις κοπιαστικές εργασίες, με τις οποίες νυχθημερόν καταπιάνεται η Επιτροπή Έκθεσης, στην οποία - ενώ έχουν κληθεί να συμμετέχουν-την αγνοούν.

Θα ήταν, επομένως, υπερβολή να μπούμε στη διαδικασία κάθε τόσο να απαντάμε στις γεμάτες από ΑΣΑΦΕΙΕΣ , ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ και ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣανακοινώσεις της παράταξης Βασιλόπουλου - Μαυράκη.

Πολύ περισσότερο που για μια ακόμα φορά δεν αναφέρθηκαν στην «ταμπακιέρα». Και για να γίνουμε πιο σαφείς:

…καλές οι αναφορές τους για τα ευρωπαϊκά Επιμελητήρια (!), καλά τα λογοτεχνικά τους «τερτίπια», καλή και η «διάλεξή» τους για τις συμμετοχικές διαδικασίες. Δεν μας απάντησαν όμως, πώς δικαιολογείται η παντελής απουσία των μελών τους και η απόλυτη ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων από τα διοικητικά συμβούλια του Επιμελητηρίου Αργολίδας;

Εμείς από τη μεριά μας δεν πρόκειται να συμμετέχουμε άλλο σε αυτό το " παιχνίδι " των Δελτίων Τύπου που έχουν ξεκινήσει. Τους αφήνουμε να πορευθούν μόνοι τους. Ήταν και είναι από παντού ΑΠΟΝΤΕΣ.

Κλείνοντας, λοιπόν, τους αφιερώνουμε τη φράση του λαού που εκφράζει απόλυτα την τελευταία τους ανακοίνωση:

«Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν έχει δράκο».

Για τον Επιμελητηριακό Συνδυασμό
" ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ "
Φώτης Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ