Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Νέα Δημοκρατία με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. | |
Η Νέα Δημοκρατία με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;
  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο  κύβος ερρίφθη και ο εκλεκτός της γαλάζιας παράταξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ξεκινάει επαφές με παράγοντες της Πελοποννήσου ενώ χθες είχε τραπέζι στην εξοχική του κατοικία στο Μυστρά Λακωνίας με στενούς συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στον προεκλογικό του αγώνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο γεύμα αποφασίστηκε να κάνει γνωστή την κάθοδο του από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Μάνη με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει εντός των ημερών.

Αναμένουμε λοιπόν τις ανακοινώσεις των επομένων ημερών ώστε να επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του κ. Μιχαλολιάκου, ενώ είναι σίγουρο πως μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει απρόβλεπτες καραμπόλες... 

Με πληροφορίες από το  newsarcadia.blogspot.gr
Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ

Για το ίδιο σενάριο κάνει λόγο ρεπορτάζ του του Σαράντου Ευσταθόπουλου από το pireaspress.gr όπου αναφέρει:

"Ο πρώην Βουλευτής και Δήμαρχος του Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, φαίνεται ότι εγκαταλείπει τον Πειραιά, για την άλλη μεγάλη του αγάπη!

Ένα σενάριο που είχε συζητηθεί εκτενώς και κατά τις προηγούμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Πρόκειται για το σενάριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο ίδιος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, πριν λίγους μήνες, εμφανιζόταν σε εφημερίδα που πρόσκεινται στο χώρο της Κεντροδεξιάς, ως εκ νέου διεκδικητής του Δήμου Πειραιά.

Τις τελευταίες ώρες όμως, μια διαρροή σχετικά με την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, φέρνει τα πάνω κάτω.

Βέβαια, το εν λόγω σενάριο, έχει να κάνει με την ιδιαίτερη σχέση του Βασίλη Μιχαλολιάκου με τη Μάνη, αλλά και με το γεγονός ότι η ΝΔ, δεν έχει κάποια αξιόλογη επιλογή, μιας και ο νυν Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης – ο οποίος φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την επανεκλογή του – μάλλον θα ακολουθήσει και πάλι την ανεξάρτητη διαδρομή του.

Μάλιστα, η σχετική διαρροή, αναφέρει ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πάρει και το χρίσμα από τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επίσημη εκπροσώπηση του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Λογικά, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, εφόσον ισχύουν τα παραπάνω σενάρια, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα αρχίσει εντατικά και τις επαφές με στελέχη και συνεργάτες, προκειμένου να προβεί στη συγκρότηση του συνδυασμού.

Πάντως, το μεγαλύτερο θέμα που ανακύπτει, είναι ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τον Πειραιά, συζητά – για πρώτη φορά ίσως – το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το μεγάλο λιμάνι, μετά από περίπου 30 συναπτά έτη παρουσίας στα κοινά.

Έχοντας όμως φροντίσει να αφήσει αντικαταστάτη τον γαμπρό του (σύζυγο της κόρης του) και Βουλευτή της ΝΔ στην Α Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδο."
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ