ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στην έκθεση "Καρποί της Αργολικής γης" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 μ.μ. | |
Ο Ηλίας Μαμαλάκης στην έκθεση "Καρποί της Αργολικής γης" στο Ναύπλιο
Την έκθεση τοπικών προϊόντων "Καρποί της Αργολικής γης" που πραγματοποιείται στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο επισκέφθηκε ο δημοφιλής Ηλίας Μαμαλάκης.


Ο κύριος Μαμαλάκης επισκέφθηκε τα περιπτερά των εκθετών, δοκίμασε  πολλά από τα προϊόντα της Αργολίδας, έδωσε συμβουλές προς τους παραγωγούς, ενώ εξήρε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ, με την υποστηριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η έκθεση "ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ"  άνοιξε τις πύλες της, την Τετάρτη 13 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και περιλαμβάνει 18 παραγωγούς του νομού.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων - όπως χυμούς, ζυμαρικά, τυροκομικά, ελιές, βότανα, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι, παγωτό, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί και άλλα – πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές, όσο και σε διεθνείς εκθέσεις.

Την έκθεση πλαισιώσουν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, μουσικά και άλλα δρώμενα ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ