ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Σήμερα στις 4 μ.μ. θα διεξαχθεί το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Λαμία για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Σουρωτή. 

Διαιτητής θα είναι ο Μπλάνας απ’ τη Μεσσηνία και τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει παίξει κατά το παρελθόν, μόνο με Παναρκαδικό και Λεωνίδιο, χωρίς να έχει καταγράψει θετικά αποτελέσματα.

* Το Σάβββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στιες 8.30 θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι του Αστέρα για το πρωτάθλημα. Θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 25 του μήνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Την ΑΕΚ θα φιλοξενήσει ο Αστέρας στην Τρίπολη, την 1η Οκτωβρίου, στις 8,30 το βράδυ.

* Στην ειδική επιτροπή που θα εκπροσωπεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην ΕΠΟ εκλέχθηκε πρόσφατα ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα.


* Ο Ν.Ο.Καλαμάτας «Ποσειδώνας», για 29η φορά, οργανώνει σήμερα, Σάββατο, διεθνή κολυμβητικό μαραθώνιο στον Μεσσηνιακό Κόλπο.

* Οι 2οι ορεινοί αγώνες δρόμου, στο Ελληνικό Μεγαλόπολης Αρκαδίας, διεξάγονται σήμερα και αύριο. Θα γίνουν αγώνες 52 χλμ., 25, 6 και ενός χιλιομέτρου. Τους αγώνες στηρίζει η ΓΓΑ , η Περιφέρεια Πελοποννήσου και διάφοροι τοπικοί σύλλογοι. Σήμερα το απόγευμα, στις 5 μ.μ. στον αγώνα του Ελληνικού, θα λάβουν μέρος και παιδιά απ’ τα Σπέσιαλ Ολίμπικς.

* «Στα μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων», τιτλοφορείται ο λαικός αγώνας βουνού, που πρόκειται να γίνει το πρωί της Κυριακής, στο Βαλτεσινίκο Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας. Είναι ο 8ος αγώνας βουνού που θα γίνει. Πρόκειται για ημιμαραθώνιο. Συγχρόνως, θα διεξαχθεί και αγώνας 10 χλμ.. Διοργανωτές είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου και ο ΣΔΥ Αθήνας. Η δράση είναι αφιερωμένη στον αγώνα που γίνεται για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, μέσα απ’ τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ.

*Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και η Ομοσπονδία Τριάθλου, οργανώνουν ημερίδα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, αυτή την Κυριακή. Η εκδήλωση θα γίνει περιμετρικά της λίμνης του Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου. Εκκίνηση και τερματισμός ο υδάτινος χώρος της λίμνης. Θα γίνουν αγώνες 5, 3 και 1,5 χλμ., σε διάφορες κατηγορίες.

* Το 6ο κύπελλο εθελοντή δότη μυελού οστών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο, στην παραλία της Καλαμάτας. Πρόκειται για αγώνες κολύμβησης και για αγώνα δρόμου 5 χλμ.

* Ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τριπόλεως.

* Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους οι άνθρωποι του Αρκαδικού για το μέλλον της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

* Λουκόντζια και Χότζικ ανακοίνωσε ο Παναρκαδικός. Ο πρώτος είναι Σουηδός επιθετικός και ο δεύτερος Κροάτης τερματοφύλακας. Οι δύο παίκτες, προπονούνται με τον Παναρκαδικό εδώ και ημέρες. Εν’ τω μεταξύ, η ομάδα της Τρίπολης, στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, θα παίξει νέο φιλικό παιχνίδι. Θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη τον υπολογίσιμο Άγιο Ιερόθεο Περιστερίου.

* Τον φιλόδοξο Αστέρα Βλαχιώτη θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα το Λεωνίδιο σε νέο φιλικό παιχνίδι. Το φιλικό θα γίνει στην Αρκαδική κωμόπολη.

* Στην Βάρδα Ηλείας θα μεταβεί ο Τσικλητήρας Πύλου για νέο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην υπολογίσιμη τοπική ομάδα.

* Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί στην Αμαλιάδα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τα Τρίκαλα του Σωτήρη Αντωνίου.

* Στην Νεάπολη κόντρα στον ιστορικό Ιωνικό θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα η Παναχαική.

* Για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πήγε η κατάρτιση των ομίλων της Γ Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο. Μάλλον και η έναρξή του θα πάει και αυτή ακόμα πιο πίσω.

* Σε πρόσφατο τουρνουά ποδοσφαίρου 45λεπτών που έγινε στην Κόρινθο, η Κόρινθος 06, με δύο νίκες (1-0 και τις δύο φορές) κατέκτησε το τουρνουά. Αντιμετώπισε Ζευγολατιό και Ελλάδα Βέλου.

* Το Αίγιο θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής η νέα Σπάρτη. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο Στάδιο της Σπάρτης και θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα. Εν’ τω μεταξύ, η Σπάρτη ολοκλήρωσε τις μετεγγραφές του Μάγκα και του Ράντι και παρουσιάζει ένα σημαντικό έμψυχο υλικό. Η παρουσίαση της ομάδας και της φανέλας θα γίνει σε ειδική, βραδινή εκδήλωση, στις 15 Σεπτεμβρίου, σε νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, στον ιστορικό και εμβληματικό Μυστρά.

* Ανακοινώθηκε το αθλητικό πρόγραμμα των δράσεων για το Navarino Challenge που είναι να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ