ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 π.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Αρχίζει την Κυριακή η Γ Εθνική Κατηγορία στο ποδόσφαιρο. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα παρέχει ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων του ομίλου. 

* Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης εν’ όψει του σπουδαίου αγώνα της Κυριακής, κόντρα στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ. και αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος. Διαιτητής θα είναι ο κ. Παπαπέτρου. Ο Αστέρας αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα με τραυματισμούς παικτών. Εκτός των Μπέρτου, Ιγκόρ, Ιγκλέσιας, προβλήματα προέκυψαν σήμερα και με τους Κώτσιρα, Μανιά, Μαδιδά. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με την ανακοίνωση της αποστολής. Σ’ αυτήν, ίσως βρίσκεται ο Σελίν και ο Τόνσο και κατά πάσα πιθανότητα και ο Μαδιδά.

* Δύο φιλικά παιχνίδια έκλεισε πρόσφατα η Σπάρτη. Τη Δευτέρα θα παίξει στο Μενίδι με τον Αχαρναικό και στις 8 Οκτωβρίου με την Παναχαική στη Σπάρτη. Εν’ τω μεταξύ, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Στάδιο της πόλης, ενώ υπάρχουν και κάποια προβλήματα τραυματισμένων παικτών.

* Το παιχνίδι Πέλοπας Κιάτου-Λουτράκι για την πρεμιέρα της Γ Εθνικής, θα γίνει στο γήπεδο του Ζευγολατιού Κορινθίας και όχι στο Κιάτο που γίνονται έργα στον χλοοτάπητα.

* Το παιχνίδι Εθνικός-Ζευγολατιό για την Γ Εθνική στο ποδόσφαιρο, θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

* Στο γήπεδο της Θήρας θα γίνει το παιχνίδι Πανθηραικός-Ερμής Κιβερίου για την Γ Εθνική Κατηγορία. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 12 το πρωί για συγκοινωνιακούς λόγους.

* Στις 4 μ.μ. θα αρχίσει το παιχνίδι Παναργειακός-Χαλκίδα στο δημοτικό στάδιο Άργους, την Κυριακή. Για το παιχνίδι αυτό, θα υπάρχει ενημέρωση απ’ την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

* Δύσκολη αποστολή έχει η Ερμιονίδα την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Αργολίδας θα παίξει στη Λέσβο κόντρα στον Αιολικό.

* Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου μπήκε ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα εκ μέρους της Σούπερ Λιγκ.

* Με το Καματερό εκτός έδρας αγωνίζεται το Σάββατο στις 8 το βράδυ ο Διομήδης Άργους για το πρωτάθλημα χάντμπολ.

* Για τα πρωταθλήματα υποδομής, η Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, φιλοξενεί το Σάββατο, στις 12.30 την ΑΕΚ και την Κυριακή, την ίδια ώρα, τον Ατρόμητο για τα Κ-17.

* Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η Ομοσπονδία Τριάθλου, οργανώνουν αγώνες τριάθλου το πρωί της Κυριακής στο Τολό Αργολίδας. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί στο Τολό, ενώ οι απονομές θα γίνουν στη μία το μεσημέρι. Το τρίαθλο στηρίζουν και τοπικά σωματεία.

* Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης, θα γίνει η τελετή λήξης του «Σπάρταθλον 2017». Το πρωί του Σαββάτου, θα καταφθάσουν οι δρομείς απ’ την Αθήνα. Ο τερματισμός έχει οριστεί μπροστά απ’ το άγαλμα του Λεωνίδα. ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι το πρωί του Σαββάτου, κοντά στην διοργάνωση.

* Ποδηλατοπορεία την Κυριακή στη Σπάρτη και στις Αμύκλες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Σπάρτη-Παγκόσμια Πόλη».

* Τον Απόστολο Αποστολίδη απέκτησε ο Αρκαδικός στο μπάσκετ ανδρών. Είναι πλει μέικερ, 25 ετών και έχει περάσει και απ’ την Μπάσκετ Λιγκ. Πέρσι ήταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

* Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στον Αρκαδικό εν’ όψει της νέας χρονιάς. Τα εισιτήρια πωλούνται απ’ το ΔΑΚ Τρίπολης, απογευματινές ώρες και σε καθημερινή βάση. Το Σάββατο, τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται πρωινές ώρες.

* Αύριο Σάββατο, στην Καλαμάτα, στις 7.30 μ.μ. και στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας, θα γίνει η εκδήλωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Θα υπάρξουν ομιλίες, βραβεύσεις και κληρώσεις πρωταθλημάτων. Θα παρευρεθούν και ομοσπονδιακοί τεχνικοί.

* Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, σε συνεργασία με δημοτικό σχολείο της Τρίπολης, οργανώνουν τη Δευτέρα, 2 του νέου μήνα, αθλητικές δράσεις στο Στάδιο της Τρίπολης με αφορμή την «ημέρα για σχολικό αθλητισμό».

* Στις 12 Νοεμβρίου θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος βόλει γυναικώνστην Πελοπόννησο.

* Το 12ο Ράλλυ Δαναών θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Αργολίδα.

* Τουρνουά βόλει γυναικών διοργανώνει η ΓΕ Ναυπλίου το διήμερο που μας έρχεται. Το τουρνουά γίνεται στη μνήμη του Σπύρου Μπαλάσκα, ιδρυτή του σωματείου. Μετέχει η Κόρινθος, η ΑΕΚ και φυσικά η τοπική ΓΕΝ. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο Ναύπλιο και την 1η ημέρα θα αρχίσουν στις 7 και 9 το βράδυ και την Κυριακή, μία και 3 το μεσημέρι.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ