ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | |
Συνάντηση Γιάννη Μανιάτη με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που έζησα και υπηρέτησα ως καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για πάνω από 15 χρόνια. 

Είναι τιμή και χαρά μου κάθε φορά που συναντιέμαι με το φίλο Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Άνθρωπο που πολιτεύεται με ειλικρίνεια και αντισυμβατικό τρόπο. Κι αυτό για μένα, ειλικρίνεια, αντισυμβατικότητα και αξιοπιστία είναι κεντρικές αξίες του νέου πολιτικού πολιτισμού που φέρνει στο προσκήνιο η υποψηφιότητά μου.
Συζητήσαμε για την Κεντροαριστερά, τη σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία και πως είναι ανάγκη οι πολίτες να συμμετάσχουν όχι μόνον στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά και παρακολουθώντας από κοντά τις προτάσεις των υποψηφίων. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να γίνουν debates και στις 13 περιφέρειες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ακούσουν και να αξιολογήσουν τις πολιτικές μας απόψεις και θέσεις για τα προβλήματα της χώρας.

Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, συζητήσαμε επίσης για αποτελεσματικά και σύγχρονα αναπτυξιακά μοντέλα με κοινωνικό πρόσημο και πώς μπορούν κεντρικό κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση να φέρουν αποτελέσματα υπέρ του πολίτη.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο για τον πολύτιμο χρόνο και πάνω απ΄ όλα για την καλή του διάθεση για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, που είναι πάντα χρήσιμες. Καλή συνέχεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ